2002. ÁPRILIS

    A magazin áprilisi számának teljes tartalma:

Böjt vagy lakoma
Egészséges tévedés

Tócsni zöldcsütörtök módra
Parajleves
Tojásos parajgaluska
Olasz parajos palacsinta
Csőben sült parajos makaróni
Négy saláta egy öntet
Bárány és bordája

Félangolos báránysült
Fűszeres báránypecsenye
Rizses báránypogácsák törökösen
Vesével töltött báránykaraj
Tavaszi bárányborda

Akit megmentett a bolgár paradicsom
Schaffer Erzsébet
Húsvéti kóstoló
Önök küldték

Tojáshabos fasírt
Könnyű diótorta
Hamis kaviár
Húsvéti túrós keksztorta
Nincsen ünnep torta nélkül

Húsvéti marcipántorta
Narancsos mogyorótorta

Konyhanyelv-tan
Haladóknak-pástétomok
Keleti varázslat
Mentés másként

Gyors sonkás pite
Zöldfűszeres sonkás penne
Sonkás pórétekercs

Kritikus szemmel
Furfangok, fogások
Születésnapi díszbeszéd
Lépésről-lépésre kezdőknek

Piskótatekercs

Apró kincsünk a köles

Körözött köleskásából
Kölessel töltött kel

A megelőzés a konyhában kezdődik
Rejtvény
Borok nyomában
Mindenki velünk reggelizik
Bohumil Hrabal: A kiskertben
Menü-puzzle
Rejtvény
A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó.
Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu.