2002. ÁPRILIS
A magazin áprilisi számának teljes tartalma:
Böjt vagy lakoma | |
Egészséges tévedés Tócsni zöldcsütörtök módra Parajleves Tojásos parajgaluska Olasz parajos palacsinta Csőben sült parajos makaróni |
|
Négy saláta egy öntet | |
Bárány és bordája Félangolos
báránysült |
|
Akit megmentett a bolgár paradicsom Schaffer Erzsébet |
|
Húsvéti kóstoló | |
Önök küldték Tojáshabos fasírt Könnyű diótorta Hamis kaviár Húsvéti túrós keksztorta |
|
Nincsen ünnep torta nélkül | |
Konyhanyelv-tan | |
Haladóknak-pástétomok | |
Keleti varázslat | |
Mentés másként Gyors
sonkás pite |
|
Kritikus szemmel | |
Furfangok, fogások | |
Születésnapi díszbeszéd | |
Lépésről-lépésre kezdőknek | |
Apró kincsünk a köles | |
A megelőzés a konyhában kezdődik | |
Rejtvény | |
Borok nyomában | |
Mindenki velünk reggelizik | |
Bohumil Hrabal: A kiskertben | |
Menü-puzzle | |
Rejtvény |
A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó. |
Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu. |