2000. ÁPRILIS
A magazin áprilisi számának teljes tartalma:
Bográcsfenék kalap alatt | |||||||||
Magyar racka | |||||||||
Bátorítás a bárányhoz | |||||||||
Tékozló hidegtál | |||||||||
Akit az Unicum sohasem hagyott cserben: Zwack Péter | |||||||||
Tojások töltve Krémes currys tojás Pirított töltött tojás Mustárhabos tojás Tonhalas tojás |
|||||||||
Vad étvágyat kívánunk! | |||||||||
Mindenki velünk reggelizik | |||||||||
Meglepő sonkás fogások Konyakos sonkahab Sonkás-káposztás saláta |
|||||||||
Terülj asztalkám 30 perc alatt Báránycomb roston olivás zöldbabbal |
|||||||||
Galamb és bárány | |||||||||
Marcipánmeglepetés | |||||||||
Kikeleti kalácsok Kelt ostoros rétes Fűszeres koszorú |
|||||||||
Vendégségben Barátok közt | |||||||||
Királyok bora, borok királya | |||||||||
Sajthoz a bor | |||||||||
Csípős levelek | |||||||||
A természet tablettái | |||||||||
Jeles magyarok kedvencei
|
|||||||||
Az utak városa | |||||||||
Köret 2000 | |||||||||
Önök köldték | |||||||||
Konyhánk "ruhája" | |||||||||
Kritikus szemmel | |||||||||
Művészkonyha | |||||||||
József Attila: Kínálgató | |||||||||
Konyhanyelv | |||||||||
Rejtvény | |||||||||
Kóstoló | |||||||||
Recepttár |
A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó. |
Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu. |