1999. DECEMBER

    A magazin decemberi számának teljes tartalma:

Sokasodó sütemények

Önök küldték

Kis fáradsággal

Zsák, zsák, teli zsák

Akit etetnek a gyerekek: Halász Judit

Édes alkalom

Bűvös-bájos babonák

Kritikus szemmel

Jó falat

Töltött káposzta

Furfangok, fortélyok

Terülj asztalkám 30 perc alatt

Megszépítő miliő

Naptár a 2000. évre

Az ünnepesti menü

Vacsoravendég voltam a Béres családnál

Fejedelmi pulykatál

Karácsonyi sör

Pontykocsonya

Hetedhét gyümölcskenyér

Váratlan vendégek

Ezredvégi lakomák

Szilveszteri malacságok

Variációk virslire

"Kedves vendég tiszteltessél..."

Magyar Elek: Az ínyesmester szakácskönyve

 

A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó.
Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu.