2002. MÁJUS
A magazin májusi számának teljes tartalma:
A hónap étele | |
Kertvendéglők Pesten és Budán | |
Május első vasárnapján... | |
Kritikus szemmel | |
Borok nyomában Etyeki borvidék |
|
Spárga nem csak szólóban Zöldspárgás pulykatekercs Spárgakrémleves piratott szalonnával Távol-keleti spárgaleves Spárga mesés mártásokkal Spárgát spárgával |
|
Mindenki velünk reggelizik | |
Aki végig kóstolt huszonnyolc országot: Miller Lajos | |
Nem beszélünk zöldséget | |
Önök küldték | |
Konyhanyelv-tan | |
Lépésről lépésre haladóknak Gombás bélszínragu |
|
Üzenet az aranykorból | |
Petronius:Trimachio lakomája | |
Tulipán a tányéron Töltött tulipán Tulipánfánk Tulipános gyümölcssaláta |
|
A megelőzés a konyhában kezdődik | |
Csirke mindig van Variációk rántott csirkére Sós kéregben sütött csirke Duplahagymás mézes csirke |
|
Nem csak köret | |
Furfangok fogások | |
Új könyveink Epertorta |
|
Rebarbarától bodzáig Rebarbara lekvár narancslikőrrel Rebarbarás eperdzsem Lilahagymás rebarbara Rebarbarás-banánlekvár Epres rebarbarakoktél Narancsos bodzabólé |
|
Rejtvény | |
Menü-puzzle |
A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó. |
Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu. |