2002. JÚNIUS
A magazin júniusi számának teljes tartalma:
A hónap étele | |
Csárdák, kocsmák a múltból | |
Karalábékettős Karalábésaláta petrezselymes joghurt mártással Húsos karalábéragu Diós rántott karalábé karcsúsító salátával Tepsis karalábé Töltött karalábé kertbarát módra Póréhagymás karalábé |
|
Önök küldték | |
Kakaskerülgető | |
Kritikus szemmel | |
Hungarovin- azaz Magyarország bora | |
Falatnyi fényűzés | |
Terülj asztalkám 30 perc alatt | |
Aki bejglit süt a nyár kellős közepén Esztergályos Cecília |
|
Furfangok-fogások | |
Nincs mese... | |
Krumpliszüret az erkélyen | |
Lépésről, lépésre kezdőknek | |
Eperszemező Mandulás epres kosárkák Epres tiramisu Ropogós epres tortácskák |
|
Jóízű nyaralás | |
Sütés-főzés nélkül desszertek | |
A megelőzés a konyhában kezdődik | |
Csupa cseresznye Cseresznye nyersen Borsos Cseresznye Bodzavirágos cseresznye lekvár Cseresznye csokoládéban Fekete cseresznyés sült csirke Kókuszos csirke cseresznyemártásban |
|
A házi az igazi | |
Andreas Staikos: étkek és vétkek | |
Angi Ma Wong: Feng Shui tippek, trükkök, jótanácsok | |
Rejtvény | |
Menü-puzzle |
A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó. |
Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu. |