2002. JÚNIUS

    A magazin júniusi számának teljes tartalma:

A hónap étele
Csárdák, kocsmák a múltból
Karalábékettős
Karalábésaláta petrezselymes joghurt mártással
Húsos karalábéragu
Diós rántott karalábé karcsúsító salátával
Tepsis karalábé
Töltött karalábé kertbarát módra
Póréhagymás karalábé
Önök küldték
Kakaskerülgető
Kritikus szemmel
Hungarovin- azaz Magyarország bora
Falatnyi fényűzés
Terülj asztalkám 30 perc alatt
Aki bejglit süt a nyár kellős közepén
Esztergályos Cecília
Furfangok-fogások
Nincs mese...
Krumpliszüret az erkélyen
Lépésről, lépésre kezdőknek
Eperszemező
Mandulás epres kosárkák
Epres tiramisu
Ropogós epres tortácskák
Jóízű nyaralás
Sütés-főzés nélkül desszertek
A megelőzés a konyhában kezdődik
Csupa cseresznye
Cseresznye nyersen
Borsos Cseresznye
Bodzavirágos cseresznye lekvár
Cseresznye csokoládéban
Fekete cseresznyés sült csirke
Kókuszos csirke cseresznyemártásban
A házi az igazi
Andreas Staikos: étkek és vétkek
Angi Ma Wong: Feng Shui tippek, trükkök, jótanácsok
Rejtvény
Menü-puzzle
A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó.
Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu.