2002. JÚLIUS

    A magazin júliusi számának teljes tartalma:

Gyümölccsel, joghurttal reggelik, tízóraik
Meleg nyárban hideg sört
Aki a konyhában lelt élethivatásra: Frank Júlia
850 éves hagyomány
Szerény zöldbab gazdagon
Régi kertvendéglő a Balatonnál
Önök küldték
Omlós nyári piték
Omlós pite alaptészta
Zöldséges pite
Csirkemájas pite
Lépésről lépésre kezdőknek
Lépésről lépésre haladóknak
Konyhanyelv-tan
Jéghotel az Északi-sarkon
Tűzre való
Cigánypecsenye rostélyon
Kolbásszal töltött karaj
Furfangok, fogások
A megelőzés a konyhában kezdődik
Párolt pasztinák
Pasztinákkrém leves korianderrel
Terülj asztalkám 30 perc alatt
Átnyújtunk egy tál rózsát
Nagymama rózsdesszertje
Rózsarizottó
Halfilé pezsgős rózsamártással
Rózsalikőr
Rózsaecet
Rózsalekvár
Almás rózsaimbisz
Kritikus szemmel
Nyárdícsérő zamatok
Ribizlitorta
Meggydzsem mikrohullámúsütőben
Meggy nyersen
Meggydzsem
Szerény zöldbab gazdagon
Zöldbabkéve paradicsomgyűrűben
Derített palócleves
Zöldkenyér
Zöldbab kapribogyós tonhalmártással
Sajtos zöldbabtorta
Zöldbabsaláta szalonnafodrokkal
Kamránk kincsei
Angi Ma Wong: Feng Shui tippek, trükkök, jótanácsok
Rejtvény
Menü-puzzle
A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó.
Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu.