2000. JANUÁR
A magazin januári számának teljes tartalma:
Jó erőben tartó por Szakácsmesterségnek krónikája Laktató levesek Aki játszva túlteszi magát a vacsorán: Voith Ági Mindenki velünk reggelizik Terülj asztalkám 30 perc alatt Önök küldték Köret 2000 Keleti kóstoló Menyegző a konyhában Vallon sörök A kávé és csuhája Jeges parti Receptjeink tartalomjegyzéke Sütés-főzés határok nélkül Tékozló hidegtál Juli suli: Édes második Rizsből gyorsan Légyölő tojás, avagy anyósnak ez is jó lesz Fekete István: Aprószentek Konyhanyelv |
4 4 6 8 12 15 16 18 20 21 22 24 27 28 30 31 36 38 40 46 51 52 54 54 56 58 |
A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó. |
Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu. |