2000. JANUÁR

    A magazin januári számának teljes tartalma:

Jó erőben tartó por

Egész birka a nyereg mellett

Szakácsmesterségnek krónikája

Laktató levesek

Aki játszva túlteszi magát a vacsorán: Voith Ági

Mindenki velünk reggelizik

Terülj asztalkám 30 perc alatt

Önök küldték

Köret 2000

Keleti kóstoló

Menyegző a konyhában

Vallon sörök

A kávé és csuhája

Sütés-főzés alapfokon

Jeges parti

Receptjeink tartalomjegyzéke

Sütés-főzés határok nélkül

Tékozló hidegtál

Forralt borból

Édes, bécsi, döblec

Juli suli: Édes második

Rizsből gyorsan

Légyölő tojás, avagy anyósnak ez is jó lesz

Céklasaláták

Fekete István: Aprószentek

Konyhanyelv

4

4

6

8

12

15

16

18

20

21

22

24

27

28

30

31

36

38

40

46

51

52

54

54

56

58

 

A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó.
Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu.