<% Session("page")="hammkony" %>

2000. FEBRUÁR

    A februári szám teljes tartalma: több, mint ami idefért.

Pusztai szűzfalatok

Magyar módra

A szilaj szürkemarha

A szilaj magyar marha a fejét büszkén, magasan tartja, nézése nyílt és egyenes...

Kelbimbós rétes

Sütés-főzés

Ritka jó rétesek

Ha rétes, akkor túrós, mákos, almás ... édes. Pedig van néhány sós, húsos, zöldséges változata is.

  Csülkös rétes
  Kelbimbós rétes
  Halas rétes kapros-paprikás mártással
  Kakaskirály rétestésztában

Magyaróvári borda

Frissen fürgén

Terülj asztalkám 30 perc alatt

E rovatunk azoknak a háziasszonyoknak szól, akik munkából hazaérve fél óra alatt meleg vacsorát szeretnének éhes családjuknak tálalni.

  Gombakrémleves & magyaróvári sertésborda

Akácvirág köntösben

MÁSKÉPPEN

Narancsolj!

A narancs illatáról, édes ízéről először mindenkinek krémek, sütemények jutnak eszébe. Pedig remek szolgálatot tehet húsos fogások és saláták alkotórészeként, kisérőjeként is.

Nagymama epertortája

Világjáró

Farsang, fánk, flört

  Sörben fürdő fánk

  Káposztás fánk

  Bajor májsajt

  Sörperec


      Tekintse meg archív számainkat !