% Session("page")="hammkony" %>
2000. FEBRUÁR
A februári szám teljes tartalma: több, mint ami idefért.
Magyar módraA szilaj szürkemarhaA szilaj magyar marha a fejét büszkén, magasan tartja, nézése nyílt és egyenes... |
|
Sütés-főzésRitka jó rétesekHa rétes, akkor túrós, mákos, almás ... édes. Pedig van néhány sós, húsos, zöldséges változata is. Csülkös rétes |
|
Frissen fürgénTerülj asztalkám 30 perc alattE rovatunk azoknak a háziasszonyoknak szól, akik munkából hazaérve fél óra alatt meleg vacsorát szeretnének éhes családjuknak tálalni. Gombakrémleves & magyaróvári sertésborda |
|
MÁSKÉPPENNarancsolj!A narancs illatáról, édes ízéről először mindenkinek krémek, sütemények jutnak eszébe. Pedig remek szolgálatot tehet húsos fogások és saláták alkotórészeként, kisérőjeként is. |
|
VilágjáróFarsang, fánk, flört |
Tekintse meg archív számainkat !