2000. FEBRUÁR

    A magazin februári számának teljes tartalma:

A szilaj szürkemarha
Fel hát, hazám hölgyei!
Szakácsmesterségnek krónikája
A karcagi "kemencés" disznósajt
Borkollégium
Hagyományos rétesek
Ritka jó rétesek
  Csülkös rétes
  Kelbimbós rétes
  Halas rétes kapros-paprikás mártással
  Kakaskirály rétestésztában
Mindenki velünk reggelizik
  Zöldfűszeres házisajt
  Dooch
  Citromos vaj ...
Aki zenél a bornak: Benkő Dániel
Amiről Kecskemét hírös
  Kecskeméti barackpuding
Terülj asztalkám 30 perc alatt
  Gombakrémleves
  Magyaróvári sertésborda rizibizivel
Önök küldték
  Krémleves Vichy módra
  Töltött gomba citromos mártással
  Kókuszos-meggyes túrógolyócskák ...
Köret 2000 eredményhirdetés
Narancsolj!
Farsang, fánk, flört
Belsőséges hangulatban
  Pacal hidegen
  Pacal madridi módra
  Sertésmáj mustáros morzsában sütve ...
Nálunk a leves az úr!
  Kétszínű leves
  Citromleves
  Minestrone ...
Mi a különbség?
Varázslatos virágízek
  Kandírozott ibolyavirág
  Kankalinsaláta ibolyával
  Ibolyás kávékupola ...
Szakácskönyvkritika
Jókai Mór: Erdély aranykora
Konyhanyelv
Rejtvény
Recepttár

 

A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó.
Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu.