2000. FEBRUÁR
A magazin februári számának teljes tartalma:
A szilaj szürkemarha | |
Fel hát, hazám hölgyei! | |
Szakácsmesterségnek krónikája | |
A karcagi "kemencés" disznósajt | |
Borkollégium | |
Hagyományos rétesek | |
Ritka jó rétesek Csülkös rétes Kelbimbós rétes Halas rétes kapros-paprikás mártással Kakaskirály rétestésztában |
|
Mindenki velünk reggelizik Zöldfűszeres házisajt Dooch Citromos vaj ... |
|
Aki zenél a bornak: Benkő Dániel | |
Amiről Kecskemét hírös Kecskeméti barackpuding |
|
Terülj asztalkám 30 perc alatt Gombakrémleves Magyaróvári sertésborda rizibizivel |
|
Önök küldték Krémleves Vichy módra Töltött gomba citromos mártással Kókuszos-meggyes túrógolyócskák ... |
|
Köret 2000 eredményhirdetés | |
Narancsolj! | |
Farsang, fánk, flört | |
Belsőséges hangulatban Pacal hidegen Pacal madridi módra Sertésmáj mustáros morzsában sütve ... |
|
Nálunk a leves az úr! Kétszínű leves Citromleves Minestrone ... |
|
Mi a különbség? | |
Varázslatos virágízek Kandírozott ibolyavirág Kankalinsaláta ibolyával Ibolyás kávékupola ... |
|
Szakácskönyvkritika | |
Jókai Mór: Erdély aranykora | |
Konyhanyelv | |
Rejtvény | |
Recepttár |
A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó. |
Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu. |