2001. OKTÓBER
A magazin októberi számának teljes tartalma:
Magvető havában | |
Az étlap története | |
Megőrzött ízek | |
Békés vadverseny Tolnában Tárkonyos üstöny |
|
A hús vad- a gesztenye szelíd | |
Önök küldték | |
Ki mit tud sajtból | |
Borkóstoló egy szép pincében | |
Nincsen nap sajt nélkül | |
Terülj asztalkám 30 perc alatt | |
Aki nem (csak) levgőből él: Farkas Bertalan | |
A ravioli rejtelmei | |
Madeiran Madeirat | |
Halványból harsány | |
A Riceland ajánlata | |
Exluzív koktélok Exclusive kávéval | |
Főzőiskola kezdőknek | |
Őszi kamratöltögető | |
Kritikus szemmel | |
Mindenki velünk reggelizik | |
Meglepetés mérlegeknek | |
Kolozsvári Grandpierre Emil: A boldogság művészete | |
Kóstoló | |
Menü-puzzle | |
Rejtvény |
A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó. |
Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu. |