2001. OKTÓBER

    A magazin októberi számának teljes tartalma:

Magvető havában

Káposzás knédli

Az étlap története
Megőrzött ízek

Vasi vaddisznópörkölt pirított dödölével

Békés vadverseny Tolnában

Tárkonyos üstöny
Kölöder tejfölösen tiszta borssal
Szarvashús káposztafővel
Őzpástély tortában csipkesásával

A hús vad- a gesztenye szelíd
Önök küldték
Ki mit tud sajtból
Borkóstoló egy szép pincében
Nincsen nap sajt nélkül
Terülj asztalkám 30 perc alatt
Aki nem (csak) levgőből él: Farkas Bertalan
A ravioli rejtelmei

Ravioli alaptészta
Sütőtökös ravioli
Szőlős ravioli

Madeiran Madeirat
Halványból harsány

Sonkás szárzellerstangli

A Riceland ajánlata
Exluzív koktélok Exclusive kávéval
Főzőiskola kezdőknek

Ropogós müzliszelet

Őszi kamratöltögető
Kritikus szemmel
Mindenki velünk reggelizik
Meglepetés mérlegeknek
Kolozsvári Grandpierre Emil: A boldogság művészete
Kóstoló
Menü-puzzle
Rejtvény
A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó.
Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu.