2001. MÁRCIUS
A magazin márciusi számának teljes tartalma:
Kikelet havában | |
Lakomázó italok | |
A menükártya története II. | |
Böjtösen, de bőségesen Ropogós burgonyaszirom Sajtos sárgarépa felfújt Sült zöldség lakoma |
|
Megőrzött ízek Böjti takart |
|
Önök küldték | |
Sajtkóstoló a paradicsomban | |
Sajtlexikon | |
Ki mit tud sajtból | |
Mindenki velünk reggelizik | |
Aki a rizi-bizit többre tartja a kacsapecsenyénél: Kovács Kati | |
Terülj asztalkám 30 perc alatt | |
Csülök csodák Csülök pékné módra Káposztás csülök Burgonyás cipóban sült csülök |
|
Ízelítő az M1 televízió gasztronómiai adásának receptjei | |
Nem lehet megunni | |
Rejtvény | |
Főzőiskola haladóknak | |
Szakácskönyv kritika | |
Van még a tavalyiból | |
Télutón frissen Kora tavaszi csírasaláta Reform hamburger Babos csírás melegszendvics |
|
Új könyveink | |
Gyors(rizs) desszertek | |
Örökifjú sütemények | |
Lázár Ervin: A soványító palacsinta | |
Menüpuzzle | |
Rejtvény |
A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó. |
Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu. |