2001. MÁJUS
A magazin májusi számának teljes tartalma:
A hónap étele Malacpecsenye zöldborsos epermártással |
|
A menükártya története IV. |
|
Burgund vendég a magyar szőlőhegyen | |
Megőrzött ízek: Leányvári látogatás Szilfán túli káposztás bárány Faddi kárász |
|
Kritikus szemmel | |
Szívből szívesen | |
Aki a konyhát a felfedezésekszínterének tartja: Ernyei Béla |
|
Mindenki velünk reggelizik | |
Májusi saláták | |
Önök küldték | |
Ki mit tud sajtból | |
Sajtlexikon | |
Főzőiskola kezdőknek | |
Főzőiskola haladóknak Májjal töltött rántott karalábé |
|
Aki a vadat szereti | |
Terülj asztalkám 30 perc alatt | |
Fokvárosról foghegyre | |
Tavaszi töltikék Töltike ezeregy éjszaka móda Töltike mint sörkorcsolya |
|
Mindenki velünk reggelizik | |
Ízlelő | |
Menü-puzzle | |
Rejtvény | |
Elő a grillsütővel | |
Eper és spárga: a két drága | |
Lénárd Sándor: A római konyha |
A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó. |
Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu. |