2001. JÚNIUS

    A magazin júniusi számának teljes tartalma:

Megőrzött ízek
Vasi diós-kukoricás
Piros pünkösd napján
A menükártya története V.
Ki mit tud sajtból
Híres emberek kedvenc sajtja
Terülj asztalkám 30 perc alatt: Saint Germaine krémleves (zöldborsókrémleves) pirított zsemlekockávalH H HBrassói pulykamáj sült újburgonyával, savanyúsággal
Hirosima avagy a sajttorta fizikája
Mindenki velünk reggelizik
A nyalánk márkik eledele
Főzőiskola kezdőknek
Zöldborsós szűzpecsenye
Szokatlan illatok 125 éve
Nyárelői sörkörkép
Főzőiskola haladóknak
Zöldborsós zúzapörkölt
Francia Mosoda
Cseresznyés csudaságok
Borókás vaddisznókaraj, narancsos csresznyemártással
Cseresznyés batyutorta
Kókuszbundás csirkemell cseresznyemártással
Kuncze Gábor : akit jó ízekkel vettek körül az asszonyok
Júniusban a szabadban
Óriás harapás
Olaszos falatok
Grillezett kolbászkák
Újburgonya új oldalról
Ízlelő
Lépésről-lépésre a ricelanddel
Fortélyok
Könnyű nyári desszertek
Ananászos epersaláta
Kevesebből gazdagabban
Schaffer Erzsébet: Élete legszebb nyara
Menü-puzzle
Rejtvény
A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó.
Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu.