2001. JÚNIUS
A magazin júniusi számának teljes tartalma:
Megőrzött ízek Vasi diós-kukoricás |
|
Piros pünkösd napján | |
A menükártya története V. | |
Ki mit tud sajtból | |
Híres emberek kedvenc sajtja | |
Terülj asztalkám 30 perc alatt: Saint Germaine krémleves (zöldborsókrémleves) pirított zsemlekockávalH H HBrassói pulykamáj sült újburgonyával, savanyúsággal | |
Hirosima avagy a sajttorta fizikája | |
Mindenki velünk reggelizik | |
A nyalánk márkik eledele | |
Főzőiskola kezdőknek Zöldborsós szűzpecsenye |
|
Szokatlan illatok 125 éve | |
Nyárelői sörkörkép | |
Főzőiskola haladóknak Zöldborsós zúzapörkölt |
|
Francia Mosoda | |
Cseresznyés csudaságok Borókás vaddisznókaraj, narancsos csresznyemártással Cseresznyés batyutorta Kókuszbundás csirkemell cseresznyemártással |
|
Kuncze Gábor : akit jó ízekkel vettek körül az asszonyok | |
Júniusban a szabadban Óriás harapás Olaszos falatok Grillezett kolbászkák |
|
Újburgonya új oldalról | |
Ízlelő | |
Lépésről-lépésre a ricelanddel | |
Fortélyok | |
Könnyű nyári desszertek Ananászos epersaláta |
|
Kevesebből gazdagabban | |
Schaffer Erzsébet: Élete legszebb nyara | |
Menü-puzzle | |
Rejtvény |
A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó. |
Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu. |