2001. FEBRUÁR

    A magazin februári számának teljes tartalma:

Étvágygerjesztők
Megőrzött ízek
A menükártya története
Önök küldték
Ki mit tud sajtból
Kupa Mihály és a kék dán
Mi a külömbség
1 ország-1 recept
Csupa szív menü
Furfangok-fogások
Báli ízelítő
Februári fánkok
Téli levesek
Árpagyöngyleves
Tiroli gombócleves
Kritikus szemmel
Főzőiskola haladóknak
Whiskys mártásban sült oldalas
Aki szereti, ha minden napja finom: Verebes István
Receptek egy évnyi tejért
2000-es évfolyamban megjelent receptek tartalomjegyzéke
Terülj asztalkám
30 perc menü Paradicsomleves, Spagetti Böbe módra
A kulcsra zárt cukortartótól a cadererig
Lassan egyél, tovább élsz
Cajun konyha
Sütőtök nemcsak sütve
Mantovai tököstészta
Reform sütőtökcipó
Sütőtök üvegben
Tökmagos burgonyafánk karamellás tökkel
Az emberiség jótevője
Az édesapjától tanult főzni: Gergely Róbert
Mindenki velünk reggelizik
Reggelire, uzsonnára
Burgonyából édesen
Tersánsky J.J.
A félbolond
Eszik-e vagy isszák
Memüpuzzle
Rejtvény
Recepttár

 

A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó.
Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu.