2001. FEBRUÁR
A magazin februári számának teljes tartalma:
Étvágygerjesztők | |
Megőrzött ízek | |
A menükártya története | |
Önök küldték | |
Ki mit tud sajtból | |
Kupa Mihály és a kék dán | |
Mi a külömbség | |
1 ország-1 recept | |
Csupa szív menü | |
Furfangok-fogások | |
Báli ízelítő | |
Februári fánkok | |
Téli levesek Árpagyöngyleves Tiroli gombócleves |
|
Kritikus szemmel | |
Főzőiskola haladóknak Whiskys mártásban sült oldalas |
|
Aki szereti, ha minden napja finom: Verebes István | |
Receptek egy évnyi tejért | |
2000-es évfolyamban megjelent receptek tartalomjegyzéke | |
Terülj asztalkám 30 perc menü Paradicsomleves, Spagetti Böbe módra |
|
A kulcsra zárt cukortartótól a cadererig | |
Lassan egyél, tovább élsz | |
Cajun konyha | |
Sütőtök nemcsak sütve Mantovai tököstészta Reform sütőtökcipó Sütőtök üvegben Tökmagos burgonyafánk karamellás tökkel |
|
Az emberiség jótevője | |
Az édesapjától tanult főzni: Gergely Róbert | |
Mindenki velünk reggelizik | |
Reggelire, uzsonnára | |
Burgonyából édesen | |
Tersánsky J.J. | |
A félbolond | |
Eszik-e vagy isszák | |
Memüpuzzle | |
Rejtvény | |
Recepttár |
A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó. |
Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu. |