2001. DECEMBER

    A magazin decemberi számának teljes tartalma:

Sütemények apróban
Mogyorós gyertyácskák
Havas fenyők
Mákos áfonyás korongok
Nagyon jó gyerekeknek
Aki tudja mennyit ér egy nő: Cserháti Zsuzsa
Elegáns előételek
Lazacrózsa
Avocado saláta grapefruittal
Sajtos rákkal töltött palacsinta
Avocado lazachabbal
Tokaj Oremus szőlőbirtok és pincészet
Levesek gyertyafényben
Karácsonyi borkrémleves
Avocadoleves
Pulykaleves kagylóval
Pikáns mustárleves
Gesztenyekrémleves rumos mazsolával
Ponty másképp
Gombás ponty tejfölösen sütve
Pontyderék lengyelesen
Egy tál Opál
30 perc alatt!
Mindenki velünk reggelizik
KWANZAA az afroamerikai karácsony
Gyümölcssaláta tanzániai módon
Gyökérpempő köret
Karibi mogyorós csirkeragu
Receptek egyévnyi hosszanfriss tejért
Szálka nélkül
Ananászbundás csirkemell mandulás golyókkal
Marhapecsenye sonkás mártással
Narancsos borda
Gesztenyével töltött pulykarolád aszaltgyümölcs kompóttal
Karácsonyi kalácsvarázs
Egy kis Belgium Borsodban
Óévbúcsúztató a Ritz-Dunapalotában
Malacunk van...
Gőzölgő malacsült
Mézes-fűszeres malacoldalas
Debreceni malaclapocka
Mentőmuníció
Avocadós kanapék
Hagymás háromszögek
Szalonnás masni
Juhsajtos szendvicsek
Gyömbéres borkeksz
Kritikus szemmel
Eszik-e vagy isszák?
Pecsenyeparti a hóban
Sülve-főve virsli
Agatha Christie: A karácsonyi puding
Mi a külömbség?
Melyik az igazi?
Rejtvény
A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó.
Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu.