2000. OKTÓBER
A magazin októberi számának teljes tartalma:
Vőfély könyvek nyomában | |
A hónap étele Rakott csirkemell, ahogy öcsém szerette |
|
A borkóstolás kisszótára | |
Salátashow | |
Mindenki velünk reggelizik | |
Sütés-főzés alapfokon | |
Kotányi a fűszermester | |
Sütés-főzés felsőfokon | |
Aki tartármártásban verhetetlen Tordai Teri |
|
Terülj asztalkám 30 perc alatt | |
Különleges köretek Fóliában sült alma körte Gyöngyhagymás szőlő Hagymás gesztenye Mandulás körte Sülttökpüré szőlővel |
|
Burkolt burkok Amerikai palacsinta mascapone krémmel Különleges tavaszi tekercs Pitába rejtett görögsaláta Tex-mex burritos |
|
Világjáró | |
Szüret | |
Hová menjünk | |
Lávakövön sült vacsora | |
Mikromódi | |
Mikrohullámmal | |
A Bakony fővárosa | |
Önök küldték | |
Furfangok, fogások | |
Karcsú tesben boldog lélek | |
A tiltott gyümölcs | |
Kritikus szemmel | |
Eszterházy Péter: Harmónia Caeletis | |
Konyhanyelv | |
Rejtvény | |
Recepttár |
A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó. |
Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu. |