2000. JÚLIUS-AUGUSZTUS
A magazin július-augusztusi számának teljes tartalma:
Bartók és Kodály ünnepi vacsorája | |
Hajrá, hájasok! | |
Csórényakútól a bronzpulykáig | |
Micsoda zöldség | |
Aki asztal mellett nem pszichológus: Vekerdy Tamás | |
Terülj asztalkám 30 perc alatt | |
Köret 2000 | |
Téli álom a hűtőszekrényben | |
Kritikus szemmel | |
Barackos pecsenyék Barackos bundás csirkemell Sárgabarackos kacsamell |
|
A kenyér dicsérete | |
Türelem és munka műve | |
Sütés, főzés alapfokon | |
Sütés, főzés középfokon | |
Sütés, főzés felsőfokon Édesanyám meggyes pitéje |
|
Maroknyi rizs pálmalevélen | |
A pilseni sörök nyomában | |
Dinnyedömping | |
Cukor nélkül tartósan | |
Befőzés édesen, savanyún Citromos őszibarackbefőtt Narancsos sárgabarackdzsem Körte gyömbéres narancslében Vörösboros körte, szilva Paprikasalsa |
|
Önök küldték | |
Kánikulasaláták | |
Mélyhűteni könnyű | |
Melegben meleget? Jéghidegen egészségtelen? |
|
Baj van a sajttal? A nyár sajtja a feta | |
Mangoldmánia | |
Mindenki velünk reggelizik | |
Szily Nóra él-hal a halért | |
Roston, nyárson, parázson Borzaska Mediterrán szűztekercsek |
|
A sokadalmak városa | |
Rizs koszorúban | |
Villámvacsorák | |
Csillagtök, a csinos Csillagtök velősen |
|
Mikromódi | |
Rejtvény | |
A patikus praktikái | |
Konyhanyelv | |
Fekete István: Kása | |
Varázslatos virágízek | |
Recepttár |
A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó. |
Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu. |