1999. NOVEMBER

    A magazin teljes tartalma:

A reneszánsz traktáktól a cigánypecsenyéig

Hová menjünk

Bikavér

Szakácsmesterségnek krónikája

Pompás pástétomok

Aki a sajtot nagy becsben tartja?: Szepesi György

Terülj asztalkám 30 perc alatt

Sütés-főzés alapfokon

Sütés-főzés felsőfokon

A világ lapjaiból

A szalonnát szerdán szelik

Más-más almás

A puritán császár pazar lakomái

Kölyökkonyha

Mikromódi

Szolid gesztenye

Önök küldték

Terítéken a sütés

Kritikus szemmel

Kávéhoz kínáljuk

Jöjjön el egy kávéra hozzánk

Magyar Elek: Téli beszerzések

Szófogadó

Étlaptotó

Rejtvény

Recepttár

 

A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó.
Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu.