1999. NOVEMBER
A magazin teljes tartalma:
A reneszánsz traktáktól a cigánypecsenyéig Hová menjünk Bikavér Szakácsmesterségnek krónikája Aki a sajtot nagy becsben tartja?: Szepesi György Terülj asztalkám 30 perc alatt Sütés-főzés felsőfokon A világ lapjaiból A szalonnát szerdán szelik A puritán császár pazar lakomái Kölyökkonyha Mikromódi Önök küldték Terítéken a sütés Kritikus szemmel Kávéhoz kínáljuk Jöjjön el egy kávéra hozzánk Magyar Elek: Téli beszerzések Szófogadó Étlaptotó Rejtvény Recepttár |
A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó. |
Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu. |