Grúz uborkasaláta
Hozzávalók
2 kisebb kÃgyóuborka 3 dl joghurt fél citrom leve só késhegynyi Å‘rölt bors cukor 10 dkg durvára tört dióbél
ElÅ‘készÃtése: a megmosott uborkát héjastól kockákra vágom.
A joghurtot citromlével, sóval, borssal és egy kevés cukorral pikánsra ÃzesÃtem, majd belekeverem a diót.
ElkészÃtése: az uborkát mély tálba szórom. Ráöntöm a mártást, és jól összeforgatom. Lefedve legalább fél napra hűtÅ‘szekrénybe teszem, hogy Ãzei összeérjenek.
ElkészÃtési idÅ‘: 15 perc.
Egy adag: 300 kcal / 1260 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor Pannonhalmi sauvignon black '01.
|