Mozzarellás csirkemell


Hozzávalók


csirkemell
mozarella
bacon (szeletelt, vékony csíkok)
oregano
só
bors
majoranna
(de a fűszerezést lehet variálni ízlés szerint)
olívaolaj a sütéshez
fokhagyma (az olajba pár cikket beledobni, én már előre házilag elkészített fokhagymás olajat szoktam használni)

A csirkemellet aránylag vékony szereletekre vágom, és egyenként egy kicsit megklopfolom, hogy tényleg jó vékony legyen, aztán jól megízesítem a kedvemre való fűszerekkel. Kiterítek egy baconszeletet, ráteszek egy csirkemellet, a közepébe egy darab mozzarellát és felgöngyölöm, majd hústűvel rögzítem. Ezt csinálom, míg elfogynak a mellek, majd forró olajban (nem tepsiben) hirtelen kisütöm. Hamar átsül, mert a csirkemellcsíkok leheletvékonyak, persze forgatni azért kell! Krumplipürét csinálok hozzá.