Mozzarellás csirkemell
Hozzávalók
csirkemell mozarella bacon (szeletelt, vékony csÃkok) oregano só bors majoranna (de a fűszerezést lehet variálni Ãzlés szerint) olÃvaolaj a sütéshez fokhagyma (az olajba pár cikket beledobni, én már elÅ‘re házilag elkészÃtett fokhagymás olajat szoktam használni)
A csirkemellet aránylag vékony szereletekre vágom, és egyenként egy kicsit megklopfolom, hogy tényleg jó vékony legyen, aztán jól megÃzesÃtem a kedvemre való fűszerekkel. KiterÃtek egy baconszeletet, ráteszek egy csirkemellet, a közepébe egy darab mozzarellát és felgöngyölöm, majd hústűvel rögzÃtem. Ezt csinálom, mÃg elfogynak a mellek, majd forró olajban (nem tepsiben) hirtelen kisütöm. Hamar átsül, mert a csirkemellcsÃkok leheletvékonyak, persze forgatni azért kell! Krumplipürét csinálok hozzá.
|