Karácsonyi saláta
Hozzávalók
25 dkg konzerv morzsolt kukorica 20-20 dkg paradicsom ecetes gyöngyhagyma kÃgyóuborka 1-1 csokor zellerzöld és kapor 2 evÅ‘kanál olÃvaolaj Ãzlés szerint: törött bors borecet só
A paradicsomot gerezdekre vágom, a gyöngyhagymát leszűröm, az uborkát felkockázom. A kaprot és a zellerzöldet finomra vágom.
Borecettel, olÃvaolajjal, fél dl vÃzzel és a fűszerekkel salátalevet készÃtek, belekeverem a kaprot és a zellerzöldet. Ebbe forgatom az elÅ‘készÃtett zöldségféléket, majd hozzáadom a kukoricát. Jól átforgatom, és ha szükséges, utánaÃzesÃtem. Jó, ha fogyasztás elÅ‘tt fél napig áll.
|