Gyümölcstorta dinnyegolyókkal


Hozzávalók


kb. 8 szelethez:
1 db készen kapható permes tortalap
80 dkg görögdinnye
60 dkg sárgadinnye
1 dl tejszín
1 dl tej
1 tasak főzés nélkül készíthető vaníliás puding
1 citrom leve
10 dkg túró

A dinnyéket felvágjuk, kimagozzuk, és húsukból egyforma kis golyócskákat vájunk ki belőlük -karalábévájóval. A tejszínt összekeverjük a tejjel, hozzáadjuk a pudingport, a citromlevet, a túrót, és az egészet simára keverjük turmix gépben, vagy bot mixerrel. Ezt a krémet a peremes tortakarikába öntjük, elsimítjuk, és kb. 10 percre hűtőbe tesszük. Kivesszük a tortát a hűtőből, tetejét kirakjuk a dinnyegolyócskákkal, majd ismét hűtőbe tesszük kb. 1 óra hosszára, hogy a krém megdermedjen. Szeletelve tálaljuk.


Elkészítési idő: 30 perc.