Gyümölcssaláta
Hozzávalók
1 citrom 8 szem szilvabefÅ‘tt 1 kis konzerv darabolt ananász 1 banán vaj a formákhoz alufólia tálkák 2 csomag vanÃliás cukor 150 g natúr joghurt 2 tk. Méz
A citromot alaposan megmossuk, héját lereszeljük, levét kinyomjuk. A szilvát, az ananászt lecsepegtetjük, a szilvát apró darabokra vágjuk. A banánt vékony karikákra vágjuk, és megcsepegtetjük a citromlével. Kivajazunk 8 db kis alufólia tálkát, és megszórjuk a vanÃliás cukor felével.
1. A joghurtot elkeverjük a mézzel, a citromhéjjal. 2. Az alufólia tálkákat telerakjuk gyümölccsel, megszórjuk a maradék vanÃliás cukorral. Lefedjük alufóliával, és a grillsütÅ‘ben legalább 20 percig sütjük. 3. A forró gyümölcssalátát megöntözzük a citromos öntettel, és a tálkákból fogyasztjuk.
|