Gyümölcssaláta


Hozzávalók


1 citrom
8 szem szilvabefőtt
1 kis konzerv darabolt ananász
1 banán
vaj a formákhoz
alufólia tálkák
2 csomag vaníliás cukor
150 g natúr joghurt
2 tk. Méz

A citromot alaposan megmossuk, héját lereszeljük, levét kinyomjuk. A szilvát, az ananászt lecsepegtetjük, a szilvát apró darabokra vágjuk. A banánt vékony karikákra vágjuk, és megcsepegtetjük a citromlével. Kivajazunk 8 db kis alufólia tálkát, és megszórjuk a vaníliás cukor felével. 1. A joghurtot elkeverjük a mézzel, a citromhéjjal. 2. Az alufólia tálkákat telerakjuk gyümölccsel, megszórjuk a maradék vaníliás cukorral. Lefedjük alufóliával, és a grillsütőben legalább 20 percig sütjük. 3. A forró gyümölcssalátát megöntözzük a citromos öntettel, és a tálkákból fogyasztjuk.