Fóliás burgonya
Hozzávalók
12 darabhoz: 12 nagy burgonya 60 dkg puha vaj 1 csokor snidling 10 dkg füstölt sonka 10 dkg kaviár 10 dkg apró rák (konzerv) alufólia
A burgonyát alaposan megmossuk, nedvesen becsomagoljuk alufóliába. A grillrácson kb. 30 percig sütjük, többször megforgatjuk.
Elkészítés: A vajat habosra keverjük, és három adagra szétosztjuk. A sndilinget leöblítjük, felaprítjuk. A sonkát apró kockákra vágjuk. Az egyik adag vajat elkeverjük a sonkakockákkal, a másodikat a kaviárral, a harmadikat a snidlinggel és a rákocskákkal. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A burgonyákat kibontjuk, kissé bevágjuk, és minden burgonyába 1-1 adag vajat töltünk. Grillhúsok mellé kínáljuk.
|