Vegetáriánus nyárs
Hozzávalók
2 vöröshagyma
1 nagy kÃgyóuborka
15 dkg laskagomba
1 piros szÃnű paprika
1 csokor friss zsálya
5 evőkanál olaj
1 kiskanál Kotányi grill
zöldség mediterrán
fűszersó
A hagymát megtisztÃtjuk, és 8 cikkre vágjuk, az uborkát megmossuk, és vastagon felkarikázzuk. A megtisztÃtott gombákat elfelezzük, a paprikát kétcentis kockákra daraboljuk. A zsálya levelét lecsipkedjük. Mindezeket váltakozva nyársra húzzuk úgy, hogy a végekre hagyma kerüljön. Az olajat a fűszersóval összekeverjük, a nyársakat parázs felett az olajjal kenegetve megsütjük.
ElkészÃtési idÅ‘: 20 perc.
Egy adag: 183 kcal / 765 kJ.
|