Vegetáriánus nyárs


Hozzávalók


2 vöröshagyma
1 nagy kígyóuborka
15 dkg laskagomba
1 piros színű paprika
1 csokor friss zsálya
5 evőkanál olaj
1 kiskanál Kotányi grill
zöldség mediterrán
fűszersó

A hagymát megtisztítjuk, és 8 cikkre vágjuk, az uborkát megmossuk, és vastagon felkarikázzuk. A megtisztított gombákat elfelezzük, a paprikát kétcentis kockákra daraboljuk. A zsálya levelét lecsipkedjük. Mindezeket váltakozva nyársra húzzuk úgy, hogy a végekre hagyma kerüljön. Az olajat a fűszersóval összekeverjük, a nyársakat parázs felett az olajjal kenegetve megsütjük.


Elkészítési idő: 20 perc.
Egy adag: 183 kcal / 765 kJ.
   
Kapcsolódó egység: Abbázia Club Hotel Étterme.