Szalonnás csirkemájfalatok
Hozzávalók
16 szép, szÃv nélküli csirkemáj só, Å‘rölt bors, majoránna 6-7 szelet bacon fél csomag Wolf Crackings bacon
A csirkemájakat vigyázva - mert a bacon is sós - megsózzuk, Å‘rölt borssal és majoránnával fűszerezzük. A szalonnát akkora darabokra vágjuk, hogy a májakat beburkolhassuk vele, majd fogvájóval megtűzzük. Tepsibe rakjuk és elÅ‘melegÃtett sütÅ‘ben, közepes lánggal kb. 12 percig sütjük. Tálra rakjuk, kenyér helyett bacon ÃzesÃtésű keksszel kÃnáljuk. Úgy is asztalra adhatjuk, hogy a baconban sült csirkemájakat egy-egy kekszre fektetjük.
ElkészÃtési idÅ‘: 40 perc.
Italajánlat: száraz fehérbor.
|