Gyümölcstorta sütés nélkül


Hozzávalók


10 dkg darált keksz
10 dkg porcukor
10 dkg margarin
1 evőkanál rum
a töltelékhez:
1 kg őszibarackbefőtt
1 csomag vaníliaízű pudingpor
5 dkg reszelt csokoládé

A kekszet a cukorral, a margarinnal és a rummal összegyúrjuk, majd egy vízzel kiöblített sütőformát úgy bélelünk ki vele, hogy körös-körül 2 centis pereme legyen. Az őszibarackot lecsöpögtetjük és magházával lefelé fordítva a tésztára borítjuk. A vaníliapudingot megfőzzük, és amikor félig kihűlt, a barackokra öntjük. Hűtőszekrénybe tesszük és tálalás előtt a tetejére csokoládét reszelünk.


Elkészítési idő: 25 perc + hûtés.

Italajánlat: édes fehérbor.