Eszem-Iszom Magazin 2004.05.01
Romantikus vacsorahelyszín ajánlatunk


Az Arany János utcában van egy étterem, ami különösen alkalmas romantikus esték eltöltésére, több okból is.

Az étterem berendezése máris megteremti a kellően romantikus hangulatot, a mécsesekkel megvilágított asztaloknál úgy érezzük, Toscana gyönyörű vidékének egyik fogadójába kerültünk. Az étlapon igazi olasz specialitások sorakoznak, melyek közt mindenki talál kedvére valót. Remek a pizza is, amit helyben sütnek, de a nagyon különleges ételekre vágyók kipróbálhatják például a papfojtót. Rémületre nincs ok, hiszen az elnevezés mögött egy igazi olasz tésztakülönlegesség rejlik, melynek eredete a középkorig nyúlik vissza, a páratlan gasztronómiai élményt nyújt már az elkészítés látványa is. Az elkészült mártással kevert lúdgége tésztát ugyanis egy malomkerék méretű, hatalmas, a vendégtérben flambírozott parmezán sajtban forgatják meg.

A lángoló sajthold látványa igazán feledhetetlenné teszi eme étket. S, hogy az étel neve honnan ered? Azt inkább személyesen mesélik el!

A kitűnő ételek és italok elfogyasztása mellett említést érdemel a hírességek egész sora, akik rendszeresen látogatják az éttermet, talán azért is, mert az egyik tulajdonos nem más, mint Gianni, akit a TV2 All you need is love című szerelmes műsorából jól ismerhetnek. Gyakran személyes jelenlétével is megörvendezteti vendégeit.

Látogassanak el a Trattoria Pomo D'Oro-ba Önök is.


Rékási Márta
Kapcsolódó egység: Trattoria Pomo D'Oro