Pünkösdi ajánlat Náncsi Néninél
APEROL SPRITZ Könnyű, gyöngyöző aperitif, narancssárga gyógynövényes-narancsos ital. Bortolomiol gyöngyöző borral, narancs cikkekkel és sok jéggel kínáljuk. 1660.-
FRISS ZÖLDSPÁRGA HOLLANDI MÁRTÁSSAL 2150.-
TATÁRBEEFSTEAK Paprikával, paradicsommal, újhagymával és pirítóssal 3450.-
„TUNKEDLI” Saját zsírjában pirított kacsamáj falatkák, kislábosban tálalva, friss kenyérrel. 3450.-
TÁRKONYOS, ZÖLDSÉGES KACSARAGULEVES Pikáns, tárkonnyal ízesített leves, omlós kacsahússal és sok zöldséggel. 1850.-
SPÁRGAKRÉMLEVES CSÉSZÉBEN friss spárgafej darabkákkal 1250.-
ANYUKÁM ZÖLDBORSÓLEVESE zsenge sárgarépával és vajas galuskával 1350.-
FOGASFILÉ ROSTON SÜTVE, FRISS ZÖLDSPÁRGÁVAL Hollandi mártással és petrezselymes krumplival 3680.-
PÁSZTORÁBRÁND A csirkemell szeletkéket újhagymával, zöldpaprikával, illatos fűszerekkel és karikára vágott krumplival együtt ropogós pirosra sütöm. 3250.- KEMENCÉBEN PIROSRA SÜLT KÉTSZEMÉLYES BÁRÁNYLAPOCKA ILLATOS FŰSZEREKKEL A fűszeres olívaolajban néhány napig pácolom a bárányt, majd lassan omlósra párolom, végül pedig méz és sör keverékével arany barnára sütöm, karamellizálom, így kap ínycsiklandóan vonzó külsőt és illatot. Nagyon finom. 1fő 3450.- 2fő 6900.-
PIEDONE KEDVENCE RÉZ SERPENYŐBEN Pirított bélszíncsíkok, hagymával, fokhagymával, vörös babbal, füstölt kolbász karikákkal, paradicsommal és paprikával. Friss kenyérrel érdemes a szaftját kitunkolni. 4950.-
SPÁRGÁS SPAGETTI PIROSRA SÜLT GARNÉLA RÁKOCSKÁKKAL Sült paradicsommal és parmezán sajttal tálaljuk ezt a könnyed finomságot. 3650.-
SPÁRGÁS CSIRKE Roston sült csirkemell friss zöld spárgával, vajas petrezselymes krumplival és illatos citromfüves mártással 3350.-
ZSENGE TÖKFŐZELÉK BORJÚPÖRKÖLTTEL 3250.-
PANKO MORZSÁBAN ROPOGÓSRA SÜLT KIRÁLYGARNÉLA (10DB) Sáfrányos rizzsel, friss narancsos salátával és édes chili szósszal tálalom ezt a könnyű finomságot. 3850.-
BÉLSZÍNÉRMÉK ROSTON ZÖLDBORS MÁRTÁSSAL Grillezett zöldségekkel és fűszeres steak burgonyával tálaljuk. 5350.-
BOGRÁCSBAN FŐTT FRISS LECSÓ tojással és friss kenyérrel 2850.-
NARANCSOS KACSAMELL FRISS SALÁTÁVAL A kacsamelleket két napig zöldfűszeres olívaolajban pácoljuk, majd a kemencében megsütjük. Felszeleteljük és gyömbéres, mézes narancsmártással, sült rozmaringgal, gombás rizzsel és friss salátával tálaljuk ezt az ínyencséget. 3650.-
TANYASI CSIRKE RÁNTVA PETREZSELYMES KRUMPLIVAL Tejfölös uborkasalátával a legjobb. 3450.-
MÉZES PULYKA Ropogós, mézes bundában sült pulykamellszelet, karamellizált friss eperrel és házi burgonyafánkkal. Igazi különlegesség, érdemes kipróbálni. 3450.-
MÁLNÁS „TIRAMISU” Nemcsak a gyomrot, hanem a lelket is megnyugtatja. 1450.-
TÚRÓS SMARNI Meleg, citromfüves epres öntettel. Pille könnyű finomság. 1450.-
MADÁRTEJ sok vaníliával és habbal 1580.-
A LEGFINOMABB FRANCIA VALHRONA CSOKOLÁDÉBÓL KÉSZÜLT: CSOKI SZUFLÉ Ínyenceknek való rafinált kis desszert, kis cserépedényben sütve, kívül puha, meleg tészta, belül forró, folyékony csokoládé 1780.-
NAPFÉNYT ISZIK AKI BADACSONYIT ISZIK! 🙂 Frici bácsi Badacsonyi olaszrizlingje
|