Eszem-Iszom Magazin 2018.04.11
Szezonális ajánlat Náncsi Néninél

„Tunkedli”Saját zsírjában pirított kacsamáj falatkák, kislábosban tálalva, friss kenyérrel.

2450.-
--------------------------------------------------------------------------------
Medvehagymakrémlevespirított zsemlekockákkal

950.- Anyukám zöldborsólevesezsenge sárgarépával és vajas galuskával

980.-
--------------------------------------------------------------------------------
Zöldséges, curry-s lazacRoston sült lazac kockák, karamellizált zöldségekkel, gombával, curry szósszal és párolt rizzsel.

3680.-
Friss Branzino roston sütve (40-60 dkg)Vajon szép aranysárgára sütjük a friss halat majd olívaolajos, bazsalikomos vegyes salátával és petrezselymes krumplival tálaljuk.

120.-/dkg
ÖrömpörköltAzaz jó cupákos, mangalica körömpörkölt, kissé csípősen, friss kenyérrel.

3450.-
Brassói aprópecsenyeJó szaftosan, fokhagymával, majoránnával és sült krumplival.

2850.-
Tavaszi töltött tökZsenge tökből készül ez a finomság, csirkehúsos, tojásos, zsemlés, petrezselymes töltelékkel, friss tejszínes kapormártással és rizzsel. Könnyű, kímélő fogás.

3250.-
Rántott tök zöldséges rizzsel és tartárral3250.- Fűszeres Keleméri báránycsülök sültRozmaringos zsenge karottával, fokhagymás cukkínivel és burgonyapürével.

3650.-
Pirosra sült kétszemélyes báránylapocka illatos fűszerekkelA fűszeres olívaolajban néhány napig pácolom a bárányt, majd lassan omlósra párolom, végül pedig méz és sör keverékével arany barnára sütöm, karamellizálom,így kap ínycsiklandóan vonzó külsőt és illatot. Sáfrányos krumplipürével,sült fokhagymával és fűszeres mártással kínáljuk. Nagyon finom.

6900.-/2 fő vagy 3450.-/ 1 fő
Rozmaringos, fokhagymás tejben pácolt Keleméri bárány rántvaDresszing salátával és rozmaringos sült krumplival.

3650.-
Narancsos kacsamell friss salátávalA kacsamelleket két napig zöldfűszeres olívaolajban pácoljuk, majd a kemencében megsütjük. Felszeleteljük és gyömbéres, mézes narancsmártással, sült rozmaringgal, gombás rizzsel és friss salátával tálaljuk ezt az ínyencséget.

3650.-
Kacsa-libalagziRopogósra sült kacsacomb, egy szelet roston sült kacsamájjal és fűszeres libaszárnnyal. Kísérőként párolt lilakáposztát, vörösboros aszalt szilvát, fahéjas, vaníliás almakompótot és krumplipürét kínálunk.

3950.-
Roston sült kacsamájSült almával, ropogósra sült hagymával és krumplipürével.

3850.-
Tanyasi csirke rántva petrezselymes krumplivalTejfölös uborkasalátával a legjobb.

3450.-
Mézes pulykaRopogós, mézes bundában sült pulykamellszelet, karamellizált friss eperrel és házi burgonyafánkkal. Igazi különlegesség, érdemes kipróbálni.

3450.-
Kemencében ropogósra sült egyszemélyes csülökAnyukám kedvenc krumplijával. Igazi házias ínyencség.

3450.-
Epres palacsintavanília krémmel töltve, friss eperrel

1450
Málnás „Tiramisu”Nemcsak a gyomrot, hanem a lelket is megnyugtatja.

1450.-
Madártej sok vaníliával és habbal

1450.-
A legfinomabb francia Valhrona csokoládéból készült: csoki szuflé (felfújt)Ínyenceknek való rafinált kis desszert, kis cserépedényben sütve, kívül puha, meleg tészta, belül forró, folyékony csokoládé

1680.-