Eszem-Iszom Magazin 2018.09.08
Szezonális ajánlat Náncsi Néninél

PalóclevesLaktató finom leves, tele hússal, zöldbabbal, krumplival, tejföllel.

1650.- Anyukám zöldborsólevesezsenge sárgarépával és vajas galuskával

980.-
--------------------------------------------------------------------------------
TatárbeefsteakPaprikával, paradicsommal, újhagymával és pirítóssal

3450.-
--------------------------------------------------------------------------------
Panko morzsában ropogósra sült királygarnéla (10db)Sáfrányos rizzsel, friss narancsos salátával és édes chili szósszal tálalom
ezt a könnyű nyári finomságot.

3850.- Sült kakasKemencében pirosra sült kakas, vajas petrezselymes burgonyával.
Omlós, puha, szaftos lakoma.

3450.- Csirkepörkölt tejföllel és nokedlivel3450.- Kunkori süllősültA legszebb húsú és legfinomabb ízű halunk a süllő.
Egészben sütöm meg, hogy szépen kunkorodjon a tálon.
Vajas, petrezselymes burgonyát és tartárt adok mellé.

120.-/dkg Nyári frissítő fogas szeletek roston sütveÉdes-chilis friss vegyes salátával

3950.- Lazacfilé roston sütveKapormártással, karamellizált bébirépával és petrezselymes krumplival.

3680.- Roston sült kecskesajtMangós olívaolajjal ízesített zöldsalátával,
cseresznyeparadicsommal és fekete olajbogyóval.

3250.- Rókagombapaprikás tojásos nokedlivelFejes salátával ajánlom.

3450.- Beefsteak zöldbors mártássalGrillezett zöldségekkel és fűszeres steak burgonyával tálaljuk.

4780.- Őzérmék gyümölcsös, vargányás raguvalA roston sült omlós őzérméket, aszalt vörös áfonyás-vargányás-kakukkfüves,
illatos pikáns mártással és házi burgonyafánkkal kínáljuk.

3850.- Zsenge tökfőzelék borjúpörkölttel3250.- Bográcsban főtt friss lecsótojással és friss kenyérrel

2650.- Pirosra sült kétszemélyes báránylapocka
illatos fűszerekkel
A fűszeres olívaolajban néhány napig pácolom a bárányt,
majd lassan omlósra párolom, végül pedig méz és sör keverékével arany barnára sütöm,
karamellizálom,így kap ínycsiklandóan vonzó külsőt és illatot.
Sáfrányos krumplipürével,sült fokhagymával és fűszeres mártással kínáljuk.
Nagyon finom.

2 fő6900.-
1 fő3450.-
Narancsos kacsamell friss salátávalA kacsamelleket két napig zöldfűszeres olívaolajban pácoljuk,
majd a kemencében megsütjük. Felszeleteljük és gyömbéres, mézes narancsmártással,
sült rozmaringgal, gombás rizzsel és friss salátával tálaljuk ezt az ínyencséget.

3650.- Tanyasi csirke rántva petrezselymes krumplivalTejfölös uborkasalátával a legjobb.

3450.- Mézes pulykaRopogós, mézes bundában sült pulykamellszelet, karamellizált friss eperrel
és házi burgonyafánkkal. Igazi különlegesség, érdemes kipróbálni.

3450.- Kemencében ropogósra sült egyszemélyes csülökAnyukám kedvenc krumplijával. Igazi házias ínyencség.

3450.-
--------------------------------------------------------------------------------
Szilvás gombóc nudlivalés fahéjas porcukorral

1450.- Sárgabaracklekváros palacsintaSaját készítésű baracklekvárral.

850.- Saját főzésű gönci sárgabaracklekvár1800.-/üveg Málnás „Tiramisu”Nemcsak a gyomrot, hanem a lelket is megnyugtatja.

1450.- Madártejsok vaníliával és habbal

1450.- A legfinomabb francia Valhrona csokoládéból készült:
csoki szuflé (felfújt)Ínyenceknek való rafinált kis desszert, kis cserépedényben sütve,
kívül puha, meleg tészta, belül forró, folyékony csokoládé

1680.-