Eszem-Iszom Magazin 2019.02.18
Szezonális ajánlat Náncsi Néninél

Tunkedli
Saját zsírjában pirított kacsamáj falatkák, kislábosban tálalva, friss kenyérrel.
3450.-

Tatárbeefsteak
Paprikával, paradicsommal, újhagymával és pirítóssal
3450.-

Anyukám zöldborsólevese
zsenge sárgarépával és vajas galuskával
1350.-

Palócleves
laktató finom leves, tele hússal, zöldbabbal, krumplival, tejföllel.
1980.-

Vörösboros marhapofa pörkölt köménymagos főtt krumplival
Omlós, puha, szaftos finomság
3650.-

Kemencében ropogósra sült malacpecsenye
Párolt lilakáposztával és hagymás tört krumplival. Nagyon finom.
3650.-

Ropogósra sült malac csülök
Anyukám kedvenc krumplijával. Könnyű és iszonyú finom.
3650.-

Bográcsban főtt friss lecsó
tojással és friss kenyérrel
2850.-

Tercsi néni töltött pulykamelle
A tejben omlósra pácolt pulykamell szeletet megtöltöm almával, őszibarackkal, gombával,
sajttal és tejföllel. Egy korty fehér bort is keverek hozzá, majd összegöngyölöm és kirántom.
Tálaláskor reszelt sajttal meghintem, rizzsel és sült krumplival körítem.
Nagyon finom.
3650.-

Tavaszváró spenót
Tükörtojással vagy bundás kenyérrel.
2850.-

Panko morzsában ropogósra sült királygarnéla (10db)
Sáfrányos rizzsel, friss narancsos salátával
és édes chili szósszal tálalom ezt a könnyű finomságot.
3850.-

Töltött káposzta
mélytányérban, tejföllel
3650.-

Magyaros bélszíntokány
Minden benne van amit mi magyarok szeretünk, azaz pirított hagyma,
újhagyma, fokhagyma, enyhén csípős friss lecsó,csiperkegomba, csíkokra vágott bélszín
és libamáj darabkák.Hagymás tört krumplival
és ropogósra sült hagymakarikákkal tálaljuk.
5150.-

Őzérmék gyümölcsös, vargányás raguval
A roston sült omlós őzérméket, aszalt vörös áfonyás-vargányás-kakukkfüves,
illatos pikáns mártással és házi burgonyafánkkal kínáljuk.
4250.-

Narancsos kacsamell friss salátával
A kacsamelleket két napig zöldfűszeres olívaolajban pácoljuk,
majd a kemencében megsütjük. Felszeleteljük és gyömbéres, mézes narancsmártással,
sült rozmaringgal, gombás rizzsel és friss salátával tálaljuk ezt az ínyencséget.
3650.-

Mézes pulyka
Ropogós, mézes bundában sült pulykamellszelet, karamellizált friss eperrel
és házi burgonyafánkkal. Igazi különlegesség, érdemes kipróbálni.
3450.-

Tanyasi csirke rántva petrezselymes krumplival
Tejfölös uborkasalátával a legjobb.
3450.-

Kemencében pirosra sült kétszemélyes báránylapocka illatos fűszerekkel
A fűszeres olívaolajban néhány napig pácolom a bárányt, majd lassan omlósra párolom,
végül pedig méz és sör keverékével arany barnára sütöm, karamellizálom,
így kap ínycsiklandóan vonzó külsőt és illatot. Nagyon finom.
1főre 3450.-
2főre 6900.-

Túrós smarni
Meleg, citromfüves epres öntettel.
Pille könnyű finomság.
1450.-

Madártej
sok vaníliával és habbal
1580.-

A legfinomabb francia Valhrona csokoládéból készült: csoki szuflé
Ínyenceknek való rafinált kis desszert, kis cserépedényben sütve,
kívül puha, meleg tészta, belül forró, folyékony csokoládé
1780.-

Napfényt iszik aki badacsonyit iszik! 🙂
Frici bácsi Badacsonyi olaszrizlingje
395.-/dl


Kapcsolódó egység: Náncsi Néni Vendéglője