Eszem-Iszom Magazin 2018.06.02
Szezonális ajánlat Náncsi Néninél

Spárgakrémleves csészébenfriss spárgafej darabkákkal

1250.- Hideg meggyleves1250.- Abonyi Mariska tejfeles zöldbablevese…zsenge Juliska babból főzi kiváló séfünk, Huszár János,
kevéske fokhagymával, tejföllel, paprikával,
paradicsommal és újkrumplival…

980.- Anyukám zöldborsólevesezsenge sárgarépával és vajas galuskával

980.-
--------------------------------------------------------------------------------
TatárbeefsteakPaprikával, paradicsommal, újhagymával és pirítóssal

3450.-
--------------------------------------------------------------------------------
Gemenci szarvas raguKakukkfüves, borókabogyós, vörösboros pikáns ragu,
pirított szalvétagombóc szeletekkel.

3450.- Roston sült kecskesajtMangós olívaolajjal ízesített zöldsalátával,
cseresznyeparadicsommal és fekete olajbogyóval.

3250.- Friss zöldspárga sült sonkával hollandi mártássalés petrezselymes újkrumplival

3250.- Tercsi néni töltött pulykamelleA tejben omlósra pácolt pulykamell szeletet megtöltöm almával,
őszibarackkal, gombával,sajttal és tejföllel.
Egy korty fehér bort is keverek hozzá, majd összegöngyölöm és kirántom.
Tálaláskor reszelt sajttal meghintem, rizzsel és sült krumplival körítem.
Nagyon finom.

3250.- Beefsteak zöldbors mártássalGrillezett zöldségekkel és fűszeres steak burgonyával tálaljuk.

4780.- PásztorábrándA csirkemell szeletkéket újhagymával, zöldpaprikával,
illatos fűszerekkel és karikára vágott krumplival együtt ropogós pirosra sütöm.

2950.- Zsenge tökfőzelék borjúpörkölttel3250.- Lazacfilé roston sütve, friss zöldspárgávalHollandi mártással és petrezselymes krumplival

3680.- Spárgás csirkeRoston sült csirkemell friss zöld spárgával,
vajas petrezselymes krumplival és illatos citromfüves mártással

3350.- Tavaszi töltött tökZsenge tökből készül ez a finomság, csirkehúsos, tojásos, zsemlés,
petrezselymes töltelékkel, friss tejszínes kapormártással és rizzsel. Könnyű, kímélő fogás.

3250.- Bográcsban főtt friss lecsótojással és friss kenyérrel

2650.- Pirosra sült kétszemélyes báránylapocka
illatos fűszerekkel
A fűszeres olívaolajban néhány napig pácolom a bárányt,
majd lassan omlósra párolom, végül pedig méz és sör keverékével arany barnára sütöm,
karamellizálom,így kap ínycsiklandóan vonzó külsőt és illatot.
Sáfrányos krumplipürével,sült fokhagymával és fűszeres mártással kínáljuk.
Nagyon finom.

2 fő6900.-
1 fő3450.-
Narancsos kacsamell friss salátávalA kacsamelleket két napig zöldfűszeres olívaolajban pácoljuk,
majd a kemencében megsütjük. Felszeleteljük és gyömbéres, mézes narancsmártással,
sült rozmaringgal, gombás rizzsel és friss salátával tálaljuk ezt az ínyencséget.

3650.- Tanyasi csirke rántva petrezselymes krumplivalTejfölös uborkasalátával a legjobb.

3450.- Mézes pulykaRopogós, mézes bundában sült pulykamellszelet, karamellizált friss eperrel
és házi burgonyafánkkal. Igazi különlegesség, érdemes kipróbálni.

3450.- Kemencében ropogósra sült egyszemélyes csülökAnyukám kedvenc krumplijával. Igazi házias ínyencség.

3450.-
--------------------------------------------------------------------------------
Meggyes piteFriss ropogós meggyből, pirított mandulával

1250.- Vanília fagyi friss málnával és tejszínhabbal.1450.- Fagyi tejszínhabbal (3 gombóc)Csokoládé, vanília, eper, citrom, karamell, pisztácia.

1450.- Málnás „Tiramisu”Nemcsak a gyomrot, hanem a lelket is megnyugtatja.

1450.- Madártejsok vaníliával és habbal

1450.- A legfinomabb francia Valhrona csokoládéból készült:
csoki szuflé (felfújt)Ínyenceknek való rafinált kis desszert, kis cserépedényben sütve,
kívül puha, meleg tészta, belül forró, folyékony csokoládé

1680.-