Szilveszteri ajánlat Náncsi Néninél
ÚJÉVI MALACSÁGOK
DECEMBER 30-TÓL - A KIJÓZANODÁSIG, KB. JAN. 5-IG KORHELYEKNEK, KORHELYLEVES 1850.- TÁRKONYOS MALACLEVES friss tárkonylevéllel, erdei gombákkal, zöldségekkel és enyhén fokhagymás krumpligombócokkal. Gyógyhatása garantált. 1850.- ÚJÉVI KOCSONYA fokhagymával, citrommal és őrölt pirospaprikával 2350.- SZERENCSÉT HOZÓ LENCSEFŐZELÉK FŐTT füstölt tarjával vagy házi sült kolbásszal 3250.- KEMENCÉBEN ROPOGÓSRA SÜLT MALACPECSENYE Pezsgős lilakáposztával és hagymás tört krumplival. Nagyon finom. Bor: saját termésű friss, fiatal Badacsonyi Olaszrizlingünket ajánlom Puszi és B.U.É.K.: Zsófi 3450.- TÖLTÖTT KÁPOSZTA mélytányérban, tejföllel 3250.- KEMENCÉBEN ROPOGÓSRA SÜLT EGYSZEMÉLYES CSÜLÖK Anyukám kedvenc krumplijával. Könnyű és iszonyú finom. 3450.- MANYI MAMI SÜTIJE A sütőben pirosra sült édes-mézes, puha illatos kelt tészta, a belsejében és a tetején cukrozott dióval. Szép aranybarna színét és finom illatát a sütés közbeni forró mézes tejjel való locsolgatás adja. 1450.- A LEGFINOMABB FRANCIA VALHRONA CSOKOLÁDÉBÓL KÉSZÜLT: CSOKI SZUFLÉ (FELFÚJT) Ínyenceknek való rafinált kis desszert, kis cserépedényben sütve, kívül puha, meleg tészta, belül forró, folyékony csokoládé 1680.- ELVITELRE IS, DECEMBER 31-ÉN, 16 ÓRÁIG …ÉS AKIK NEM AKARNAK MALACKODNI…
LIBALAKODALMAS Ropogósra sült libacomb, egy szeletke roston sült libamájjal, párolt lilakáposztával, vörösboros aszalt szilvával, birsalmakompóttal és hagymás tört krumplival. 3450.- KEMENCÉBEN PIROSRA SÜLT BÁRÁNYLAPOCKA ILLATOS FŰSZEREKKEL A fűszeres olívaolajban néhány napig pácolom a bárányt, majd lassan omlósra párolom, végül pedig méz és sör keverékével arany barnára sütöm, karamellizálom, így kap ínycsiklandóan vonzó külsőt és illatot. Nagyon finom. 3450.- FRISS LIBAMÁJ PÁROLT SZŐLŐVEL Egy éjszakán át Sherry-ben pácoljuk a libamájat, majd a rostlapon megsütjük. A pácból mártást készítünk, amelyben a kimagozott szőlőszemeket megpároljuk. Ezt adjuk a bundázott kalácsra tálalt illatos, ínycsiklandozó libamájhoz. 3450.- NARANCSOS KACSAMELL FRISS SALÁTÁVAL A kacsamelleket két napig zöldfűszeres olívaolajban pácoljuk, majd a kemencében megsütjük. Felszeleteljük és gyömbéres, mézes narancsmártással, sült rozmaringgal, gombás rizzsel és friss salátával tálaljuk ezt az ínyencséget. 3650.- ROSTON SÜLT BÉLSZÍN TOURNEDOS (16DKG), ROSTON SÜLT LIBAMÁJJAL pirított vargányával, csiperkével és krumplipürével 5350.- ŐZÉRMÉK GYÜMÖLCSÖS, VARGÁNYÁS RAGUVAL A roston sült omlós őzérméket, aszalt vörös áfonyás-vargányás-kakukkfüves, illatos pikáns mártással és házi burgonyafánkkal kínáljuk. 3850.- GESZTENYEPÜRÉ tejszínhabbal 1250.- MADÁRTEJ sok vaníliával és habbal 950.-
|