Eszem-Iszom Magazin 2016.08.04
Chef ajánlat az Alessio Étteremben

Brokkolikrémleves 1190.-Ft
Kucsmagombás vaddisznóraguleves 1490.-Ft
Fácánerőleves 1490.-Ft
Vénuszkagylóhússal töltött ravioli 2590.-Ft
Bárányhússal töltött ravioli 2600.-Ft
Vargányás rizottó báránysülttel 2900.-Ft
Tagliatelle füstölt pisztránggal és aszalt paradicsommal 2980.-Ft
Rákvariációk salátaágyon 3280.-Ft
Kacsamell steak banán chutney-val és chips burgonyával 3890.-Ft
Borjúmáj baconnel sütve, rukkolás burgonyapürével 3490.-Ft
Óriás tintahal karikák panko morzsában, salátával 3900.-Ft
Vaddisznógerinc filé csilimártással és szarvasgombás burgonyafánkkal 3900.-Ft
Bárányborda sült zöldségekkel 4200.-Ft
Szent Jakab kagyló spenóttal csőben sütve 4800.-Ft


Kapcsolódó egység: Alessio Étterem, Kávézó