Eszem-Iszom Magazin 2017.05.03
Aktuális ajánlat a Náncsi Néni Vendéglőben

Ínyencek és Haspártiak részéreAperol SpritzKönnyű, gyöngyöző aperitif, narancssárga gyógynövényes-narancsos ital.

1.660.- PadlizsánkrémEgy kevés fokhagymával és citrommal illatosítjuk, majd kaliforniai paprika kockákkal színesítjük.
Pirított kenyérrel, fekete olívabogyóval és paradicsommal.

1680.- Hideg eperkrémlevesmini mandulás túrógombóccal

1.250.- Abonyi Mariska tejfeles zöldbablevese…zsenge Juliska babból főzi kiváló séfünk, Huszár János, kevéske fokhagymával,

980.- Anyukám zöldborsólevesezsenge sárgarépával és vajas galuskával

980 Ft
--------------------------------------------------------------------------------
Rókagombapaprikás tojásos nokedlivelFejes salival a legjobb.

3450.- Friss Branzino roston sütve (40-60 dkg)Vajon szép aranysárgára sütjük a friss halat majd olívaolajos,
bazsalikomos vegyes salátával és petrezselymes krumplival tálaljuk.

120.-/dkg Lazacfilé roston sütveKapormártással, párolt sárgarépával, paszternákkal, zellerrel és petrezselymes krumplival

3.680.- Zsenge tökfőzelék borjúpörkölttel3.250.- Pirosra sült kétszemélyes báránylapocka illatos fűszerekkel
A fűszeres olívaolajban néhány napig pácolom a bárányt,
majd lassan omlósra párolom,végül pedig méz és sör keverékével arany barnára sütöm,
karamellizálom,így kap ínycsiklandóan vonzó külsőt és illatot.
Sáfrányos krumplipürével, sült fokhagymával és fűszeres mártással kínáljuk.
Nagyon finom.

1 fő részére3.450 Ft
2 fő részére6.900 Ft
Kacsa-libalagziRopogósra sült kacsacomb, egy szelet roston sült kacsamájjal és fűszeres libaszárnnyal.
Kísérőként párolt lilakáposztát, vörösboros aszalt szilvát, fahéjas,
vaníliás almakompótot és krumplipürét kínálunk.

3.950 Ft Narancsos kacsamell friss salátávalA kacsamelleket két napig zöldfűszeres olívaolajban pácoljuk, majd a kemencében megsütjük.
Felszeleteljük és gyömbéres, mézes narancsmártással, sült rozmaringgal,
gombás rizzsel és friss salátával tálaljuk ezt az ínyencséget

3.450 Ft Tavaszi töltött tökZsenge tökből készül ez a finomság, csirkehúsos, tojásos, zsemlés,
petrezselymes töltelékkel,friss tejszínes kapormártással és rizzsel. Könnyű, kímélő fogás.

3.250.- Őzérmék gyümölcsös, vargányás raguvalA roston sült omlós őzérméket, aszalt vörös áfonyás-vargányás-kakukkfüves,
illatos pikáns mártással és házi burgonyafánkkal kínáljuk.

3.850 Ft Tanyasi csirke rántva petrezselymes krumplivalTejfölös uborkasalátával a legjobb.

2.950 Ft Kemencében ropogósra sült egyszemélyes csülökAnyukám kedvenc krumplijával. Könnyű és iszonyú finom.

3.450 Ft Mézes pulykaRopogós, mézes bundában sült pulykamellszelet, friss eperszósszal és házi burgonyafánkkal.
Igazi különlegesség, érdemes kipróbálni.

3.250 Ft Bográcsban főtt friss lecsótojással és friss kenyérrel

2.650 Ft
--------------------------------------------------------------------------------
Meggyes piteFriss ropogós meggyből, pirított mandulával

1250.- Málnás „Tiramisu”nemcsak a gyomrot, hanem a lelket is megnyugtatja.

1.450 Ft MadártejSok vaníliával és habbal

1.450 Ft Fagyi tejszínhabbal (3 gombóc)Csokoládé, vanília, eper, joghurt-erdei gyümölcs,
dió, puncs, citrom, karamell, fahéj, pisztácia, caffe latte.

1450.- A legfinomabb belga csokoládéból készült: csoki szuflé (felfújt)Ínyenceknek való rafinált kis desszert, kis cserépedényben sütve,
kívül puha, meleg tészta, belül forró, folyékony csokoládé

1.450 Ft


Kapcsolódó egység: Náncsi Néni Vendéglője