Eszem-Iszom Magazin 2017.09.10
Aktuális ajánlat a Náncsi Néni Vendéglőben

Szezonális ajánlatunk
Szürettel búcsúzik a nyárAperol SpritzKönnyű, gyöngyöző aperitif, narancssárga gyógynövényes-narancsos ital.

1.660.- Friss, üdítő olasz Zardetto
Prosecco Frizzante Secco Brut-D.O.C4980.-/üveg TatárbeefsteakPaprikával, paradicsommal, újhagymával és pirítóssal

3450.- Tárkonyos, zöldséges vetrece leves, sajtos pirítóssalTanyasi csirke melléből, sokféle zöldséggel és gombával főzik a szakácsok.

1850.- Anyukám zöldborsólevesezsenge sárgarépával és vajas galuskával

980 Ft
--------------------------------------------------------------------------------
Rókagombapaprikás tojásos nokedlivelFejes salival a legjobb.

3450.- Magyaros bélszíntokányMinden benne van amit mi magyarok szeretünk, azaz pirított hagyma, újhagyma, fokhagyma, enyhén csípős friss lecsó, csiperkegomba, csíkokra vágott bélszín és libamáj darabkák.
Hagymás tört krumplival és ropogósra sült hagymakarikákkal tálaljuk.

4650.- Tercsi néni töltött pulykamelleA tejben omlósra pácolt pulykamell szeletet megtöltöm almával, őszibarackkal, gombával,

3250.- Kemencében sült rakott kelkáposztaFriss kelkáposztalevelekkel és sertésdagadóból készült pörköltből készítik szakácsaink.

2850.- Puhára párolt marhaoldalas (amerikai short rib)Kakukkfűvel illatosított, zöldséges lében omlósra párolt marhaoldalas,

3850.- Paprikás csirke nokedlivelA magyar konyha egyik klasszikusa.

3450.- Lazacfilé roston sütveKapormártással, párolt sárgarépával, paszternákkal, zellerrel és petrezselymes krumplival

3.680.- Pirosra sült kétszemélyes báránylapocka illatos fűszerekkel
A fűszeres olívaolajban néhány napig pácolom a bárányt,
majd lassan omlósra párolom,végül pedig méz és sör keverékével arany barnára sütöm,
karamellizálom,így kap ínycsiklandóan vonzó külsőt és illatot.
Sáfrányos krumplipürével, sült fokhagymával és fűszeres mártással kínáljuk.
Nagyon finom.

1 fő részére3.450 Ft
2 fő részére6.900 Ft
Narancsos kacsamell friss salátávalA kacsamelleket két napig zöldfűszeres olívaolajban pácoljuk, majd a kemencében megsütjük.
Felszeleteljük és gyömbéres, mézes narancsmártással, sült rozmaringgal,
gombás rizzsel és friss salátával tálaljuk ezt az ínyencséget

3.450 Ft Őzérmék gyümölcsös, vargányás raguvalA roston sült omlós őzérméket, aszalt vörös áfonyás-vargányás-kakukkfüves,
illatos pikáns mártással és házi burgonyafánkkal kínáljuk.

3.850 Ft Tanyasi csirke rántva petrezselymes krumplivalTejfölös uborkasalátával a legjobb.

2.950 Ft Kemencében ropogósra sült egyszemélyes csülökAnyukám kedvenc krumplijával. Könnyű és iszonyú finom.

3.450 Ft Mézes pulykaRopogós, mézes bundában sült pulykamellszelet, friss eperszósszal és házi burgonyafánkkal.
Igazi különlegesség, érdemes kipróbálni.

3.250 Ft Bográcsban főtt friss lecsótojással és friss kenyérrel

2.650 Ft
--------------------------------------------------------------------------------
Málnás „Tiramisu”nemcsak a gyomrot, hanem a lelket is megnyugtatja.

1.450 Ft MadártejSok vaníliával és habbal

1.450 Ft Fagyi tejszínhabbal (3 gombóc)Csokoládé, vanília, eper, joghurt-erdei gyümölcs,
citrom, karamell, pisztácia, caffe latte.

1450.- A legfinomabb belga csokoládéból készült: csoki szuflé (felfújt)Ínyenceknek való rafinált kis desszert, kis cserépedényben sütve,
kívül puha, meleg tészta, belül forró, folyékony csokoládé

1.450 Ft Sárgabaracklekváros palacsintaSaját készítésű baracklekvárral.

750.- Saját főzésű gönci sárgabaracklekvár1800.-/üveg



Kapcsolódó egység: Náncsi Néni Vendéglője