Eszem-Iszom Magazin 2018.07.03
Aktuális ajánlat a Náncsi Néni Vendéglőben

Tárkonyos, zöldséges kacsaragulevesPikáns, tárkonnyal ízesített leves, omlós kacsahússal és sok zöldséggel.

1850.- Hideg sárgadinnyeleves1250.- Abonyi Mariska tejfeles zöldbablevese…zsenge Juliska babból főzi kiváló séfünk, Huszár János,
kevéske fokhagymával, tejföllel, paprikával,
paradicsommal és újkrumplival…

980.- Anyukám zöldborsólevesezsenge sárgarépával és vajas galuskával

980.-
--------------------------------------------------------------------------------
PadlizsánkrémEgy kevés fokhagymával és citrommal illatosítjuk, majd kaliforniai paprika kockákkal színesítjük.
Pirított kenyérrel, fekete olívabogyóval és paradicsommal.

1680.- TatárbeefsteakPaprikával, paradicsommal, újhagymával és pirítóssal

3450.-
--------------------------------------------------------------------------------
Magyaros bélszíntokányMinden benne van amit mi magyarok szeretünk, azaz pirított hagyma, újhagyma, fokhagyma,
enyhén csípős friss lecsó, csiperkegomba, csíkokra vágott bélszín és libamáj darabkák.
Hagymás tört krumplival és ropogósra sült hagymakarikákkal tálaljuk.

4650.- Töltött pipicombA csirkecombot megtöltjük egy tojásos, vargányagombás, libamájas,zsemlés,
petrezselymes könnyű töltelékkel,majd a kemencében piros,ropogósra sütjük és rizi-bizivel tálaljuk.

2850.- Kunkori süllősültA legszebb húsú és legfinomabb ízű halunk a süllő.
Egészben sütöm meg, hogy szépen kunkorodjon a tálon.
Vajas, petrezselymes burgonyát és tartárt adok mellé.

120.-/dkg Zöldséges, curry-s lazacRoston sült lazac kockák, karamellizált zöldségekkel,
gombával, curry szósszal és párolt rizzsel.

3680.- Nyári töltött káposztamélytányérban, tejföllel

3450.- Ropogósra sült libacombBurgonyapürével és vörösborban párolt aszalt szilvával.

3680.- Őzérmék gyümölcsös, vargányás raguvalA roston sült omlós őzérméket, aszalt vörös áfonyás-vargányás-kakukkfüves,
illatos pikáns mártással és házi burgonyafánkkal kínáljuk.

3850.- Roston sült kecskesajtMangós olívaolajjal ízesített zöldsalátával,
cseresznyeparadicsommal és fekete olajbogyóval.

3250.- Tercsi néni töltött pulykamelleA tejben omlósra pácolt pulykamell szeletet megtöltöm almával,
őszibarackkal, gombával,sajttal és tejföllel.
Egy korty fehér bort is keverek hozzá, majd összegöngyölöm és kirántom.
Tálaláskor reszelt sajttal meghintem, rizzsel és sült krumplival körítem.
Nagyon finom.

3250.- Beefsteak zöldbors mártássalGrillezett zöldségekkel és fűszeres steak burgonyával tálaljuk.

4780.- Zsenge tökfőzelék borjúpörkölttel3250.- Tavaszi töltött tökZsenge tökből készül ez a finomság, csirkehúsos, tojásos, zsemlés,
petrezselymes töltelékkel, friss tejszínes kapormártással és rizzsel. Könnyű, kímélő fogás.

3250.- Bográcsban főtt friss lecsótojással és friss kenyérrel

2650.- Pirosra sült kétszemélyes báránylapocka
illatos fűszerekkel
A fűszeres olívaolajban néhány napig pácolom a bárányt,
majd lassan omlósra párolom, végül pedig méz és sör keverékével arany barnára sütöm,
karamellizálom,így kap ínycsiklandóan vonzó külsőt és illatot.
Sáfrányos krumplipürével,sült fokhagymával és fűszeres mártással kínáljuk.
Nagyon finom.

2 fő6900.-
1 fő3450.-
Narancsos kacsamell friss salátávalA kacsamelleket két napig zöldfűszeres olívaolajban pácoljuk,
majd a kemencében megsütjük. Felszeleteljük és gyömbéres, mézes narancsmártással,
sült rozmaringgal, gombás rizzsel és friss salátával tálaljuk ezt az ínyencséget.

3650.- Tanyasi csirke rántva petrezselymes krumplivalTejfölös uborkasalátával a legjobb.

3450.- Mézes pulykaRopogós, mézes bundában sült pulykamellszelet, karamellizált friss eperrel
és házi burgonyafánkkal. Igazi különlegesség, érdemes kipróbálni.

3450.- Kemencében ropogósra sült egyszemélyes csülökAnyukám kedvenc krumplijával. Igazi házias ínyencség.

3450.-
--------------------------------------------------------------------------------
Meggyes piteFriss ropogós meggyből, pirított mandulával

1250.- Fagyi tejszínhabbal (3 gombóc)Csokoládé, vanília, eper, citrom, karamell, pisztácia.

1450.- Málnás „Tiramisu”Nemcsak a gyomrot, hanem a lelket is megnyugtatja.

1450.- Madártejsok vaníliával és habbal

1450.- A legfinomabb francia Valhrona csokoládéból készült:
csoki szuflé (felfújt)Ínyenceknek való rafinált kis desszert, kis cserépedényben sütve,
kívül puha, meleg tészta, belül forró, folyékony csokoládé

1680.-



Kapcsolódó egység: Náncsi Néni Vendéglője