Eszem-Iszom Magazin 2017.05.03
Aktuális ajánlat a Náncsi Néni Vendéglőben

Aperol Spritz
Könnyű, gyöngyöző aperitif, narancssárga gyógynövényes-narancsos ital.
1.660.-

Hideg eperkrémleves
mini mandulás túrógombóccal
1.250.-

Abonyi Mariska tejfeles zöldbablevese
…zsenge Juliska babból főzi kiváló séfünk, Huszár János, kevéske fokhagymával,
980.-

Tárkonyos, zöldséges vadraguleves
Pikáns, tárkonnyal ízesített leves, omlós őzhússal és sok zöldséggel.
1650.-

Anyukám zöldborsólevese
zsenge sárgarépával és vajas galuskával
980 Ft
--------------------------------------------------------------------------------

Rókagombapaprikás tojásos nokedlivel
Fejes salival a legjobb.
3450.-

Friss Branzino roston sütve (40-60 dkg)
Vajon szép aranysárgára sütjük a friss halat majd olívaolajos,
bazsalikomos vegyes salátával és petrezselymes krumplival tálaljuk.
120.-/dkg

Lazacfilé roston sütve
Kapormártással, párolt sárgarépával, paszternákkal, zellerrel és petrezselymes krumplival
3.680.-

Roston sült fokhagymás gomolya
Mangós olívaolajjal ízesített zöldsalátával, cseresznyeparadicsommal és fekete olajbogyóval.
3.250.-

Zsenge tökfőzelék borjúpörkölttel
3.250.-

Pirosra sült kétszemélyes báránylapocka illatos fűszerekkel
A fűszeres olívaolajban néhány napig pácolom a bárányt,
majd lassan omlósra párolom,végül pedig méz és sör keverékével arany barnára sütöm,
karamellizálom,így kap ínycsiklandóan vonzó külsőt és illatot.
Sáfrányos krumplipürével, sült fokhagymával és fűszeres mártással kínáljuk.
Nagyon finom.
1 fő részére 3.450 Ft
2 fő részére 6.900 Ft

Kacsa-libalagzi
Ropogósra sült kacsacomb, egy szelet roston sült kacsamájjal és fűszeres libaszárnnyal.
Kísérőként párolt lilakáposztát, vörösboros aszalt szilvát, fahéjas,
vaníliás almakompótot és krumplipürét kínálunk.
3.950 Ft

Narancsos kacsamell friss salátával
A kacsamelleket két napig zöldfűszeres olívaolajban pácoljuk, majd a kemencében megsütjük.
Felszeleteljük és gyömbéres, mézes narancsmártással, sült rozmaringgal,
gombás rizzsel és friss salátával tálaljuk ezt az ínyencséget
3.450 Ft

Tavaszi töltött tök
Zsenge tökből készül ez a finomság, csirkehúsos, tojásos, zsemlés,
petrezselymes töltelékkel,friss tejszínes kapormártással és rizzsel. Könnyű, kímélő fogás.
3.250.-

Őzérmék gyümölcsös, vargányás raguval
A roston sült omlós őzérméket, aszalt vörös áfonyás-vargányás-kakukkfüves,
illatos pikáns mártással és házi burgonyafánkkal kínáljuk.
3.850 Ft

Tanyasi csirke rántva petrezselymes krumplival
Tejfölös uborkasalátával a legjobb.
2.950 Ft

Kemencében ropogósra sült egyszemélyes csülök
Anyukám kedvenc krumplijával. Könnyű és iszonyú finom.
3.450 Ft

Mézes pulyka
Ropogós, mézes bundában sült pulykamellszelet, friss eperszósszal és házi burgonyafánkkal.
Igazi különlegesség, érdemes kipróbálni.
3.250 Ft

Bográcsban főtt friss lecsó
tojással és friss kenyérrel
2.650 Ft
--------------------------------------------------------------------------------

Cseresznyés pite
Friss ropogós cseresznyéből, pirított mandulával
1250.-

Málnás „Tiramisu”
nemcsak a gyomrot, hanem a lelket is megnyugtatja.
1.450 Ft

Madártej
Sok vaníliával és habbal
1.450 Ft

A legfinomabb belga csokoládéból készült: csoki szuflé (felfújt)
Ínyenceknek való rafinált kis desszert, kis cserépedényben sütve,
kívül puha, meleg tészta, belül forró, folyékony csokoládé
1.450 Ft


Kapcsolódó egység: Náncsi Néni Vendéglője