Eszem-Iszom Magazin 2017.11.01
Aktuális ajánlat a Náncsi Néni Vendéglőben

KARÁCSONYI AJÁNLATAINK ELVITELRE
· DECEMBER 23-ÁN: 12.00 - 22.00 –IG
· DECEMBER 24-ÉN: 10.00 - 14.00 –IG
HALAS TÁL 2-4-6-8-10 SZEMÉLYRE
· NORVÉG LAZACCAL TÖLTÖTT FOGAS ROLÁD
Konyakos koktélmártással
· FÜSTÖLT PISZTRÁNGFILÉ TORMAHABBAL
· BORTÉSZTÁBAN SÜLT ÉS MARINÍROZOTT FOGAS FALATOK,
apró garnéla rákocskákkal
snidlinges-édeshagymás dresszingben
· FÜSTÖLT VAJHAL FILÉ,
ZÖLDFŰSZERES CITROMOS JÉGSALÁTÁVAL
Olívabogyóval és fürjtojással
· FÜSTÖLT TOKHAL LETTORSZÁGBÓL
HÚSOS TÁL 2-4-6-8-10 SZEMÉLYRE
· SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ LIBAMÁJPÁSTÉTOM
Aszalt gyümölcsraguval
· KEMENCÉBEN SÜLT KACSAMELL
narancsmártással és narancs szeletekkel
· RÓZSASZÍNŰRE SÜLT BÉLSZÍN SZELETEK,
Tokaji Aszúban párolt libamájjal Idény zöldség salátával
· KONFITÁLT KACSACOMB
Francia salátával
· FRANCIA LIBAHÚS TERRINE (ROUGIÉ)
Friss zöld salátával
· A HIDEGTÁLAKAT IDÉNY ZÖLDSÉGEKKEL,
ZÖLDSALÁTÁVAL ÉS GYÜMÖLCSÖKKEL DÍSZÍTJÜK.
3950Ft/fő
· KARÁCSONYI HALÁSZLÉ
Friss harcsából, pontyból, kárászból
és keszegből főzik a szakácsok kissé csípősen.
2850.-
· KOCSONYA
fokhagymával, pirospaprikával és citrommal
2980.-
· LIBACOMB
Ropogósra sült libacomb, párolt lilakáposztával,
vörösboros aszalt szilvával, birsalmakompóttal és hagymás tört krumplival.
3550.-
· KACSACOMB
Ropogósra sült kacsacomb, párolt lilakáposztával,
vörösboros aszalt szilvával, birsalmakompóttal és hagymás tört krumplival.
3550.-
· KEMENCÉBEN ROPOGÓSRA SÜLT PECSENYE KACSA
Párolt káposztával, hagymás tört burgonyával,
birsalma kompóttal és vörösboros aszalt szilvával tálalom.
3 fő részére.Egészben:6900.-
· KEMENCÉBEN ROPOGÓSRA SÜLT HÍZOTT PECSENYE KACSA
Bacon szalonna takaró alatt, almával, majorannával
és rozmaringgal szép lassan ropogósra sütjük.
Mellé hagymás tört krumplit, párolt lilakáposztát, vörösborban párolt aszalt szilvát
és birsalma kompótot kínálunk. 5-6 tagú társaságnak
15.000.-
· KEMENCÉBEN ROPOGÓSRA SÜLT FIATAL PECSENYE LIBA
Bacon szalonna takaró alatt, almával, majorannával
és rozmaringgal szép lassan ropogósra sütjük.
Mellé hagymás tört krumplit, párolt lilakáposztát, vörösborban párolt aszalt szilvát
és birsalma kompótot kínálunk. 4-6 tagú társaságnak
(étvágytól és gyomor mérettől függően igazi ünnepi lakoma)
15.000.-
· EGÉSZBEN SÜLT BÉBIPULYKA
Párolt káposztával, hagymás tört burgonyával,
birsalma kompóttal és vörösboros aszalt szilvával kínálom.
4 fő részére:15.000.-
· KEMENCÉBEN PIROSRA SÜLT KÉTSZEMÉLYES BÁRÁNYLAPOCKA ILLATOS FŰSZEREKKEL
A fűszeres olívaolajban néhány napig pácolom a bárányt,
majd lassan omlósra párolom,végül pedig méz és sör keverékével
arany barnára sütöm, karamellizálom,így kap ínycsiklandóan vonzó külsőt és illatot.
Szalonnás zöldbabbal, bébi karottávalés sáfrányos burgonyapürével tálalom. Nagyon finom.
2 fő részére:6900.-
· PONTYDERÉK RÁNTVA
Vajas petrezselymes krumplival és tartárral.
2850.-
· FOGAS FILÉK RÁNTVA
Vajas petrezselymes krumplival és tartárral.
3680.-
· TÖLTÖTT KÁPOSZTA
3250.-
· MAJONÉZES BURGONYA
1250.-
· FRANCIA SALÁTA
1050.-
KARÁCSONYI FINOMSÁGOK ELVITELRE
· DIÓS BEIGLI
2180.-
· MÁKOS BEIGLI
2180.-
· SZILVÁS – MANDULÁS BEIGLI
2180.-


Kapcsolódó egység: Náncsi Néni Vendéglője