Aktuális ajánlat a Náncsi Néni Vendéglőben
PalóclevesLaktató finom leves, tele hússal, zöldbabbal, krumplival, tejföllel.
1650.- Anyukám zöldborsólevesezsenge sárgarépával és vajas galuskával
980.- -------------------------------------------------------------------------------- TatárbeefsteakPaprikával, paradicsommal, újhagymával és pirítóssal
3450.- -------------------------------------------------------------------------------- Panko morzsában ropogósra sült királygarnéla (10db)Sáfrányos rizzsel, friss narancsos salátával és édes chili szósszal tálalom ezt a könnyű nyári finomságot.
3850.- Sült kakasKemencében pirosra sült kakas, vajas petrezselymes burgonyával. Omlós, puha, szaftos lakoma.
3450.- Csirkepörkölt tejföllel és nokedlivel3450.- Kunkori süllősültA legszebb húsú és legfinomabb ízű halunk a süllő. Egészben sütöm meg, hogy szépen kunkorodjon a tálon. Vajas, petrezselymes burgonyát és tartárt adok mellé.
120.-/dkg Nyári frissítő fogas szeletek roston sütveÉdes-chilis friss vegyes salátával
3950.- Lazacfilé roston sütveKapormártással, karamellizált bébirépával és petrezselymes krumplival.
3680.- Roston sült kecskesajtMangós olívaolajjal ízesített zöldsalátával, cseresznyeparadicsommal és fekete olajbogyóval.
3250.- Rókagombapaprikás tojásos nokedlivelFejes salátával ajánlom.
3450.- Beefsteak zöldbors mártássalGrillezett zöldségekkel és fűszeres steak burgonyával tálaljuk.
4780.- Őzérmék gyümölcsös, vargányás raguvalA roston sült omlós őzérméket, aszalt vörös áfonyás-vargányás-kakukkfüves, illatos pikáns mártással és házi burgonyafánkkal kínáljuk.
3850.- Zsenge tökfőzelék borjúpörkölttel3250.- Bográcsban főtt friss lecsótojással és friss kenyérrel
2650.- Pirosra sült kétszemélyes báránylapocka illatos fűszerekkel A fűszeres olívaolajban néhány napig pácolom a bárányt, majd lassan omlósra párolom, végül pedig méz és sör keverékével arany barnára sütöm, karamellizálom,így kap ínycsiklandóan vonzó külsőt és illatot. Sáfrányos krumplipürével,sült fokhagymával és fűszeres mártással kínáljuk. Nagyon finom.
2 fő6900.- 1 fő3450.- Narancsos kacsamell friss salátávalA kacsamelleket két napig zöldfűszeres olívaolajban pácoljuk, majd a kemencében megsütjük. Felszeleteljük és gyömbéres, mézes narancsmártással, sült rozmaringgal, gombás rizzsel és friss salátával tálaljuk ezt az ínyencséget.
3650.- Tanyasi csirke rántva petrezselymes krumplivalTejfölös uborkasalátával a legjobb.
3450.- Mézes pulykaRopogós, mézes bundában sült pulykamellszelet, karamellizált friss eperrel és házi burgonyafánkkal. Igazi különlegesség, érdemes kipróbálni.
3450.- Kemencében ropogósra sült egyszemélyes csülökAnyukám kedvenc krumplijával. Igazi házias ínyencség.
3450.- -------------------------------------------------------------------------------- Szilvás gombóc nudlivalés fahéjas porcukorral
1450.- Sárgabaracklekváros palacsintaSaját készítésű baracklekvárral.
850.- Saját főzésű gönci sárgabaracklekvár1800.-/üveg Málnás „Tiramisu”Nemcsak a gyomrot, hanem a lelket is megnyugtatja.
1450.- Madártejsok vaníliával és habbal
1450.- A legfinomabb francia Valhrona csokoládéból készült: csoki szuflé (felfújt)Ínyenceknek való rafinált kis desszert, kis cserépedényben sütve, kívül puha, meleg tészta, belül forró, folyékony csokoládé
1680.-
|