Eszem-Iszom Magazin 2017.05.03
Aktuális ajánlat a Náncsi Néni Vendéglőben

Szezonális ajánlatunk
Hideg eperkrémleves
mini mandulás túrógombóccal

1250.-
Spárgakrémleves csészében
friss spárgafej darabkákkal

1.250 Ft
Anyukám zöldborsólevese
zsenge sárgarépával és vajas galuskával

980 Ft
--------------------------------------------------------------------------------

Paprikás csirke nokedlivel
A magyar konyha egyik klasszikusa.

3450.-
Friss Branzino roston sütve (40-60 dkg)
Vajon szép aranysárgára sütjük a friss halat majd olívaolajos,

120.-/dkg
Zsenge tökfőzelék borjúpörkölttel
2950.-
Lazacfilé roston sütve, friss zöldspárgával
Hollandi mártással és petrezselymes krumplival

3.680 Ft
Pirosra sült kétszemélyes báránylapocka illatos fűszerekkel
A fűszeres olívaolajban néhány napig pácolom a bárányt,
majd lassan omlósra párolom,végül pedig méz és sör keverékével arany barnára sütöm,
karamellizálom,így kap ínycsiklandóan vonzó külsőt és illatot.
Sáfrányos krumplipürével, sült fokhagymával és fűszeres mártással kínáljuk.
Nagyon finom.

1 fő részére3.450 Ft

2 fő részére6.900 Ft

Kacsa-libalagzi
Ropogósra sült kacsacomb, egy szelet roston sült kacsamájjal és fűszeres libaszárnnyal.
Kísérőként párolt lilakáposztát, vörösboros aszalt szilvát, fahéjas,
vaníliás almakompótot és krumplipürét kínálunk.

3.450 Ft
Narancsos kacsamell friss salátával
A kacsamelleket két napig zöldfűszeres olívaolajban pácoljuk, majd a kemencében megsütjük.
Felszeleteljük és gyömbéres, mézes narancsmártással, sült rozmaringgal,
gombás rizzsel és friss salátával tálaljuk ezt az ínyencséget

3.450 Ft
Rakott krumpli
Jóféle házi kolbásszal, főtt tojással rétegezem, fűszerezem,
végül pedig reszelt sajttal szép aranysárgára sütöm. A kovászos uborka igen jó hozzá.

2850.-
Tavaszi töltött tök
Zsenge tökből készül ez a finomság, csirkehúsos, tojásos, zsemlés,
petrezselymes töltelékkel,friss tejszínes kapormártással és rizzsel. Könnyű, kímélő fogás.

2850.-
Őzérmék gyümölcsös, vargányás raguval
A roston sült omlós őzérméket, aszalt vörös áfonyás-vargányás-kakukkfüves,
illatos pikáns mártással és házi burgonyafánkkal kínáljuk.

3.470 Ft
Tanyasi csirke rántva petrezselymes krumplival
Tejfölös uborkasalátával a legjobb.

2.950 Ft
Kemencében ropogósra sült egyszemélyes csülök
Anyukám kedvenc krumplijával. Könnyű és iszonyú finom.

3.450 Ft
Mézes pulyka
Ropogós, mézes bundában sült pulykamellszelet, friss eperszósszal és házi burgonyafánkkal.
Igazi különlegesség, érdemes kipróbálni.

3.250 Ft
Bográcsban főtt friss lecsó
tojással és friss kenyérrel

2.650 Ft
Kovi ubi
750.-
--------------------------------------------------------------------------------

Friss eper habbal
1180.-
Málnás „Tiramisu”
nemcsak a gyomrot, hanem a lelket is megnyugtatja.

1.450 Ft
Epres mini túrógombócok
Friss eperrel töltöm meg a gombócokat, majd pörkölt mandulás-fahéjas zsemlemorzsába hempergetem őket, végül friss citromfűvel illatosított eperraguval kínálom ezt a könnyű finomságot.

1450.-
Madártej
Sok vaníliával és habbal

1.450 Ft
A legfinomabb belga csokoládéból készült: csoki szuflé (felfújt)
Ínyenceknek való rafinált kis desszert, kis cserépedényben sütve,
kívül puha, meleg tészta, belül forró, folyékony csokoládé

1.450 Ft



Kapcsolódó egység: Náncsi Néni Vendéglője