Eszem-Iszom Magazin 2008.11.13
Kóstolják meg a Cactus Juice újdonságait


Válogattunk az újdonságokból:

Elöételek
Appetizers-Starters


Camembert mandulakéregben grillezve, erdei gombás, langyos salátával 1490,-
Házi ravioli, vadkacsával töltve,szarvasgombával 1490,-



Levesek
Soups

Kukorica krémleves mozzarellával, füszeres házi kenyérrel 790,-
Thai halleves(lazac, polip, tengeri hal, rákfarok, zöld kagyló) 840,-


Tészták
Pastas

Pappardelle vargányás gombaraguval, roston sült camemberttel 1580,-

Saláták
Salads

Füstölt mangalicakaraj, füszeres túróval, friss kerti salátával 1450,-
Grillen sült csirkemell nyársak, három féle pácban, salátával 1490,-

Frissen sültek
Freshly made meat dishes

Tejszínes-bazsalikomos csirkemell falatkák koktélparadicsommal, jázminrizzsel 1980,-
Füstölt csirkemell steak, prókai burgonyával,párolt zöldségekkel 2080,-
Pármai sonkás pulykamell mozzarellával töltve, tejszínes rizottóval 2250,-
Confittált kacsacomb, füstölt kacsamájjal, körtepürével fenyömagos burgonyatalléron tálalva 2290,-
Serpenyös csülök fóliában sült zöldségekkel, fokhagymakrémmel (50 dkg) 2250,-
Új-Zélandi báránygerinc májával sütve, parmezános rizottóval 2980,-
Vörösboros vadmalacragu erdei gombákkal, áfonyával, pirított nudlival 2150,-


Halak
Fish

Vörös tonhal házilag füstölve, erdei gombás pirított salátával, fátyoltésztában sült zöldségekkel 2890,-


Desszertek
Desserts

Pisztáciás fehércsokoládésoufle , kivis eperraguval 820,-
Mascarponés barackkrémmel töltött palacsinta, áfonya öntettel 790,-
Sült túrótorta csokoládéburokban, narancsöntettel 820,-


Kapcsolódó egység: Cactus Juice Pub