Eszem-Iszom Magazin 2006.12.01
Ristorante Krizia szilveszteri vacsorája


MENÚ DI CAPODANNO 2006/07
S.SYLVESTER MENÚ
SZILVESZTERI MENÜ

APERITIVO: COKTAILCHAMPAGNE KRIZIA 2007


MILLEFOGLIE DI ASTICE AGLI AGRUMI E ANICE STELLATO
LOBSTER NAPOLEON WITH CITRUS AND STAR ANIS
HOMÁR "NAPOLEON" CITRUSOS ÉS CSILLAGÁNIZSOS SZÓSSZAL

FT.6500

SFOGLIA ALLE CASTAGNE E TARTUFO GRATINATA AI FORMAGGI DELLE ALPI
HOME MADE GRATIN "LASAGNA" WITH CHEST-NUT TRUFFLE AND MOUNTAIN CHEESE
HÁZI KÉSZÍTÉSÜ LASAGNE SZARVASGOMBÁVAL ÉS HEGYI SAJTTAL
FT.3800

FILETTO DI ROMBO CON MANGO CARAMELLATO E SALSA AL FEGATO D'OCA E ACETO DI MELOGRANO
FILET OF TURBOT WITH CARAMILIZED MANGO GOOSE LIVER SAUCE AND POMEGRANATE VINEGAR
ROMBUSZHAL FILÉ KARAMELLIZÁLT MANGÓVAL, LIBAMÁJAS SZÓSSZAL
ÉS GRÁNÁTALMA ECETTEL

FT.6500

SORBETTO AI FICHI D'INDIA
CACTUS FRUIT SORBET
KAKTUSZFÜGE SORBET
FT.1500

MAIALINO CROCCANTE IN AGRODOLCE CON PUREA DI LENTICCHIE E VERDURINE MIGNON
CRISPIE SUCKING-PIG IN SWEET AND SOUR WITH LENTIL PURÉE AND MIGNON VEGETABLES
ROPOGÓSAN SÜLT MALAC ÉDES SVANYÚ SZÓSZBAN,LENCSE PÜRÉVEL BÉBI ZÖLDSÉGEKKEL
FT.3300

SOUFFLÉ AL CARAMELLO E CIOCCOLATO AMARO CON CROCCANTE DI FRUTTA PASSA E GELATO AL MASCARPONE
CARAMELLE AND BITTER CHOCOLATE SOUFLÉE WITH DRIED FRUIT BRITTLE AND MASCARPONE ICE CREAM
KARAMELL ÉS CSOKOLÁDÉ FELFÚJT ASZALT GYÜMÖLCSÖS GRILLÁZZSAL ÉS MASCARPONÉS FAGYLALTTAL
FT.1600

PREZZO MENÚ COMPLETOFT.17900
COMPLETE MENÚ PRICE FT.17900
TELJES MENÜ ÁRA:FT17900


Kapcsolódó egység: Ristorante Krizia