2002. SZEPTEMBER

    A magazin szeptemberi számának teljes tartalma:

Hideg sült forró estékre
Egyben sült pecsenye
Merész mártások - pályázat
Aki házikosztot visz vendégségbe: Harangozó Teri
Különleges krémlevesek
Paradicsom krémleves
Uborkasaláta krémleves
Nyári jolly joker
Mángold az ismeretlen ismerős
Sonkás mángoldszár
Sörrel, sörhöz
A megelőzés a konyhában kezdődik
Borház a sziklák alatt
Frank Júlia konyhája
Hétvégi menü
Tárkonyos zöldbableves
Ropogós csirkeszárny
Joghurtos gyümölcskocsonya

Paradicsom és paprika házassága
Cserepes lecsó krumplival
Dupla natúr lecsó
Rakott lecsó
Tökös kapros lecsó
Húsos-gombás lecsó Frank módra

Töltött zöldpaprikák hidegen melegen

Ötletek nyolcra tízre
Pehelykönnyű iskolapéldák, avagy Tom és Jerry megmutatja
Konyhanyelv-tan
Vegetalia, avagy vegetáriánus finomságok Itáliából
Pórés zellertortácska grillezett kecskesajttal
A Blaha Lujza torta legendáriuma
Nyár végi gyümölcskosár
Töltött őszibarack
A megelőzés a konyhában kezdődik
Párolt pasztinák
Pasztinákkrém leves korianderrel
Kamra töltögető
Csípős vegyes savanyúság
Kapros-tormás uborka
Szegfűszeges ringlólekvár
Fahéjas körtebefőtt
Kritikus szemmel
Ezüstkanál recepttár
Csépe Imre: Kenyérsütés
Konyhanyelv-tan
Rejtvény
Menü-puzzle
A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó.
Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu.