2002. MÁRCIUS
A magazin márciusi számának teljes tartalma:
Kossuth Lajos azt üzente | |
Borház, serház, café restaurant | |
Tájak és borok | |
Zwack vinotéka | |
Több, mint saláta Angol reteksaláta Mézes-szalonnás csirkesaláta Dupla sajtsaláta fűszeres kenyérkockákkal és avocadóval Sonkás krumplisaláta |
|
Tekerem, csavarom | |
Vegye le a kalapját Pilisi töltött gomba Gombaleves raviolival Svájci nyúllapocka Sarkadi pecsenye Gombás citromos rizs |
|
Akinek előbb volt bogrács, mint lakása: Csukás István | |
Cérnából cinegéből Fácánleves Újházy módra |
|
2001-es receptek tartalomjegyzéke | |
Terülj asztalkám 30 perc alatt | |
Mindenki velünk reggelizik | |
Kritikus szemmel | |
Különb-különb féle halakról Kecsegeszelet fokhagymásan Harcsa hagymakompóttal, bormátással Keszeg sütve |
|
Konyhanyelvtan | |
Lépésről lépésre haladóknak | |
Váljék egészségünkre | |
Champagne: a pezsgő földja | |
Furfangok, fogások | |
A szépséges pavlova | |
Ezüstkanál recepttár | |
A piros tarajos kakas meg a mézes dió | |
Menü-puzzle | |
Rejtvény |
A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó. |
Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu. |