hmkhead copy.gif (44697 bytes)2002. JANUÁR-FEBRUÁR

    A magazin január-februári számának teljes tartalma:

Az evés gyönyörűsége

Berda József születésének századik ünnepére

Bálok és táncrendek
Varázslófarsang Harry Potterrel
Budapesti Operabál
Füst nélkül finoman
Terülj asztalkám 30 perc alatt
Menüajánlatunk: Bakonyi pulykaragu galuskával, sajtos kivisaláta
Miről beszélnek a borok címkéi?
Szerelmetes bálintoló
Alma te édes

Máglyarakás
Almaleves libamájjal
Almával sült sonka
Tésztában sült gyümölcsös szűzpecsenye

Kritikus szemmel
Önök küldték
Bakakoszt a századelőn
Lépésről lépésre kezdőknek
2002. évi naptár
Furfangok, fogások
A lojális tojás

Omlett, avagy tojáslepény alaprecept
Gombával töltött rántott tojás
Omlett finom füvekkel
Paradicsomos omlett
Amerikai sült tojás

Rejtvény
A stájer arany
Adófizetéskor is gazdagon

Tejszínes pulykaragu burgonyafészekben
Egyszerű rakott burgonya
Burgonya lapcsánka
Burgonyareszli sült szalonnával
Rákkal töltött burgonya
Juhtúróval sült burgonya
Sonkás burgonyafelfújt
Burgonyacsók

Mindenki velünk reggelizik
Téli saláták
Csak nevében dió

Kókuszgolyó
Kókuszcsiga
Kókuszkocka

A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó.
Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu.