2002. JANUÁR-FEBRUÁR
A magazin január-februári számának teljes tartalma:
Az evés gyönyörűsége Berda
József születésének századik ünnepére |
|
Bálok és táncrendek | |
Varázslófarsang Harry Potterrel | |
Budapesti Operabál | |
Füst nélkül finoman | |
Terülj asztalkám 30 perc alatt Menüajánlatunk: Bakonyi pulykaragu galuskával, sajtos kivisaláta |
|
Miről beszélnek a borok címkéi? | |
Szerelmetes bálintoló | |
Alma te édes Máglyarakás |
|
Kritikus szemmel | |
Önök küldték | |
Bakakoszt a századelőn | |
Lépésről lépésre kezdőknek | |
2002. évi naptár | |
Furfangok, fogások | |
A lojális tojás Omlett,
avagy tojáslepény alaprecept |
|
Rejtvény | |
A stájer arany | |
Adófizetéskor is gazdagon Tejszínes
pulykaragu burgonyafészekben |
|
Mindenki velünk reggelizik | |
Téli saláták | |
Csak nevében dió |
A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó. |
Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu. |