2002. AUGUSZTUS

    A magazin augusztusi számának teljes tartalma:

A hónap étele
Kukoricázzunk!
Sörbe oltott gyümölcskosár
Fogadók és kertvendéglők a Duna mentén
Önök küldték
Parázsvarázs
Ötletes öntetek
Akinek a szívéhez nem a gyomrán át vezet az út: Mácsai Pál
Frank Júlia konyhája
Hétvégi menü
Kerti parti
Gyümölcskoktélok alkohol nélkül
Vendégváró kenyerek
Kerek szendvicsek
Házifagylalt
Édes-krémes palacsinta
Furfangok, fogások
Döntsünk a dinnye mellett
Kritikus szemmel
A kenyai szavannák vörös őrei
A megelőzés a konyhában kezdődik
10 perces desszertek
Orbók Attila: Erdély mosolya
Rejtvény
Menü-puzzle
A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó.
Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu.