2002. AUGUSZTUS
A magazin augusztusi számának teljes tartalma:
A hónap étele | |
Kukoricázzunk! | |
Sörbe oltott gyümölcskosár | |
Fogadók és kertvendéglők a Duna mentén | |
Önök küldték | |
Parázsvarázs | |
Ötletes öntetek | |
Akinek a szívéhez nem a gyomrán át vezet az út: Mácsai Pál | |
Frank Júlia konyhája | |
Hétvégi menü | |
Kerti parti | |
Gyümölcskoktélok alkohol nélkül | |
Vendégváró kenyerek | |
Kerek szendvicsek | |
Házifagylalt | |
Édes-krémes palacsinta | |
Furfangok, fogások | |
Döntsünk a dinnye mellett | |
Kritikus szemmel | |
A kenyai szavannák vörös őrei | |
A megelőzés a konyhában kezdődik | |
10 perces desszertek | |
Orbók Attila: Erdély mosolya | |
Rejtvény | |
Menü-puzzle |
A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó. |
Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu. |