2001. SZEPTEMBER
A magazin szeptemberi számának teljes tartalma:
A hónap étele | |
Az étlap története | |
Nekünk jobb, nem a tehénnek | |
Menü nyárutóra | |
Tokaj szőlővesszein | |
Borkorcsolyák magyar módra | |
Halak hidegen Pisztáciás
tonhalkrém |
|
Nagy Bandó aki nem Nagy Bendő | |
Ki mit tud sajtból | |
Sajtlexikon | |
Önök küldték | |
Paradicsom kékben Itáliai
padlizsános tészta |
|
Kora őszi, kerti kincsek | |
Tavak, hegyek, ízek harmóniája | |
Vadrizzsel-változatosan | |
Terülj asztalkám 30 perc alatt | |
(Egy) tálaljunk | |
Kelkáposzta, avagy ki mit evett a kastélyban | |
Körtekörkép Körtés
gyümölcstorta |
|
A rutinos írónő sikerreceptjei | |
Üvegben, fűszeresen | |
Mindenki velünk reggelizik | |
Főzőiskola haladóknak | |
Émile Zola: Párizs gyomra | |
Eszik-e vagy iszzák | |
Kóstoló | |
Menü-puzzle | |
Rejtvény |
A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó. |
Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu. |