2001. NOVEMBER
A magazin novemberi számának teljes tartalma:
A hónap étele Mártonnapi libaleves |
|
Libából okosan Libi mama libája Libacombok karamellizált káposztával sütve Libapecsenye konyhafőnök módra |
|
Sólymok őrizte szőlő | |
A drága borokról | |
Az étlap története | |
...ez más káposzta?! Narancsos-almás lilakáposzta Gyömbéres lilakáposzta saláta Lilakáposztás pogácsa diós bundában Almás párolt lilakáposzta |
|
Aki főz, de sohasem ránt be: Presszer Gábor | |
Ki mit tud sajtból | |
Sajtlexikon | |
Önök küldték | |
Rejtvény | |
Terülj asztalkám 30 perc alatt | |
Most van hozzá sütnivalónk Sütőtökös rétes fűszeres mártással Töltött sütőtök |
|
Megőrzött ízek Ricset köményes kiflivel |
|
Mauritius magyar szemmel | |
Hálaadás napi zsálya | |
Köretre készen | |
Mindenki velünk reggelizik | |
Tészta formában | |
Furfangok, fogások | |
Felfedeztük | |
Színek, ízek trikolórban Tarka tészta "kiskondás" módra Trikolór grízgombócleves Csíkos sajtfelfújt |
|
Kritikus szemmel | |
Szerelem második látásra | |
Uzsonnakrémek reggelire, vacsorára Ringlis májpástétom Napraforgókrém Mogyorókrém |
|
Grépfrút papucsban | |
Márai Sándor: Egy polgár vallomásai (részlet) | |
Kóstoló | |
Menü-puzzle | |
Rejtvény |
A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó. |
Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu. |