2001. NOVEMBER

    A magazin novemberi számának teljes tartalma:

A hónap étele
Mártonnapi libaleves
Libából okosan
Libi mama libája
Libacombok karamellizált káposztával sütve
Libapecsenye konyhafőnök módra
Sólymok őrizte szőlő
A drága borokról
Az étlap története
...ez más káposzta?!
Narancsos-almás lilakáposzta
Gyömbéres lilakáposzta saláta
Lilakáposztás pogácsa diós bundában
Almás párolt lilakáposzta
Aki főz, de sohasem ránt be: Presszer Gábor
Ki mit tud sajtból
Sajtlexikon
Önök küldték
Rejtvény
Terülj asztalkám 30 perc alatt
Most van hozzá sütnivalónk
Sütőtökös rétes fűszeres mártással
Töltött sütőtök
Megőrzött ízek
Ricset köményes kiflivel
Mauritius magyar szemmel
Hálaadás napi zsálya
Köretre készen
Mindenki velünk reggelizik
Tészta formában
Furfangok, fogások
Felfedeztük
Színek, ízek trikolórban
Tarka tészta "kiskondás" módra
Trikolór grízgombócleves
Csíkos sajtfelfújt
Kritikus szemmel
Szerelem második látásra
Uzsonnakrémek reggelire, vacsorára
Ringlis májpástétom
Napraforgókrém
Mogyorókrém
Grépfrút papucsban
Márai Sándor: Egy polgár vallomásai (részlet)
Kóstoló
Menü-puzzle
Rejtvény
A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó.
Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu.