2000. SZEPTEMBER
A magazin szeptemberi számának teljes tartalma:
Vőfélykönyvek nyomában | |
Rövid kalauz borkóstoláshoz | |
Terülj asztalkám 30 perc alatt | |
Válogatós válogatott | |
A sörhas titka | |
Fő a paprika | |
Önök küldték | |
Sütés-főzés alapfokon Padlizsánkrém |
|
Sütés-főzés határok nélkül | |
Aki esküszik a balkáni konyhára: Zorán | |
Kritikus szemmel | |
Svédasztal nápolyi módra Bazsalokomos paradicsomsaláta Csicseris csiga Cianfotta Csőben sült padlizsán Gombás csavart Olivás tonhalsaláta Tengerek ajándéka Zöldbabos burgonyasaláta |
|
CIA, az ehető titkok birodalma | |
Mindenki velünk reggelizik | |
Népi ételek a Jászságból | |
Debrecenbe kéne menni | |
Köret 2000 | |
Különös körtések Körte tésztatutajon Pisztáciás körte Körtés rétes |
|
Méhek, mézek, méhészek | |
Varázslatos virágízek | |
Juhai Nagy János: Étel és irodalom | |
Konyhanyelv | |
Mi a külömbség | |
Rejtvény | |
Recepttár |
A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó. |
Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu. |