2000. NOVEMBER
A magazin novemberi számának teljes tartalma:
Vőfély könyvek nyomában | |
A hónap étele Libamell chilis babbal |
|
Szent Orbán borai | |
Tescók a város szélén | |
Mindenki velünk reggelizik | |
Mikromódi | |
Rozi megfűszerezi az életünket | |
Sütés-főzés felsőfokon | |
Aki evés helyett a kacagásra emlékszik Sajdik Ferenc |
|
Terülj asztalkám 30 perc alatt | |
Különleges köretek |
|
András havi borkorcsolyák Szász uborkacsúszda Sajtos bolyhocska Magyar- görög barátság borkorcsolya Pisztáciás túró tekercs |
|
Leffe a pohárban, avagy milye sört szeretnek az apátok | |
Furfangok, fogások | |
A nyers japán vendég | |
Őszi ebéd lépésről lépésre | |
Édes szeletek | |
Receptpályázat édesítőszerre | |
Aluminium konyha a Zanussitól | |
Önök küldték | |
Megőrzött ízek | |
Kritikus szemmel | |
Barátunk a barna rizs | |
Konyhanyelv | |
Colette: Éden és börtön | |
Menü 1000 kalória alatt | |
Brokkoliból bőven Brokkoli puding Brokkolikrémleves szárnyasgauskával Brokkolis zöldségkocsonya Brokkolis sonkás tészta |
|
Rejtvény | |
Recepttár |
A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó. |
Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu. |