2000. MÁJUS
A magazin májusi számának teljes tartalma:
A szirtektől a galambbúgos nagykapuig | |
Szakácsmesterségnek krónikája | |
Spárgaláz Spárga krémmártásban sonkás palacsintával Spárgás lasagne Spárgatempura gyömbérmártással Spárgás rizs Göngyölt spárga |
|
Télire való | |
Fortélyok | |
Akit a franciák Moule-néninek becéznek: Béres Ilona | |
Sajtcsaládok, borrokonok | |
Terülj asztalkám 30 perc alatt Hideg eperkrémleves Sonkás-sajtos sertésborda párolt újhagymával |
|
Önök küldték Epersaláta Zacskós fánk Túrós kocka ... |
|
Köret 2000 | |
Anyák napja | |
Eper, Te drága! Epres túrógombóc Zselébe zárt gyümölcsök Nagymama epertortája |
|
Megőrizve a téli napokra | |
Nárciszünnep Ausztria zöld szívében | |
Vendégségben Barátok közt | |
Éleny avagy Laci bácsi konyhája | |
Fehérvári séta Vőlegényleves |
|
Szagtalan főzőcske | |
Mindenki velünk reggelizik Tavaszi tojáslepény Sajttatár Mexikói tükörtojás Avokádós szendvics Gyümölcsös francia palacsinta ... |
|
Extra belsők | |
A jótékony joghurt | |
Varázslatos virágízek Akácvirág köntösben Túrókrém akácvirággal Mézes akácvirágdzsem |
|
Végh Antal: Kenyér és vászon | |
Rejtvény | |
Recepttár |
A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó. |
Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu. |