2000. DECEMBER-JANUÁR
A magazin december-januári számának teljes tartalma:
Megőrzött ízek Petyek |
|
Aki Pulyka sütésben is utánozhatatlan: Törőcsik Mari |
|
Aprósüteményt adventkor | |
Királyi asztalok bora | |
Mindenki velünk reggelizik | |
Ki mit tud sajtból? | |
A hal nem hiányozhat Hal burgonyabundában Halászlé hagyományosan Halízelítő hármas Rántott és Orly ponty Pisztráng Szalajka módra |
|
Menü 1000 kalória alatt | |
Asztalok aranyban ezüstben | |
Furfangok, fogások | |
Szebb a páva mint a pulyka Brassói pulykapecsenye Gesztenyével töltött pulykamell Karácsonyi rakott pulykaérmék Pulykamell sajtmártással Stefánia pulykavagdalt |
|
Mindenből módjával | |
Ünnepi sörrel sültek | |
Új könyveink | |
Ünnepi kíséret | |
2001 évi naptár | |
Indiánok gabonája | |
Édes finálé Bejgli gazdagon Flódni torta Gesztenyés fatörzs Gyümölcskenyér maradék tojásfehérjéből Kenyér puding whiskey krémmel |
|
Kelendő káposzta Káposztás fácán Székely káposzta Töltött káposzta |
|
Paprika avagy miért aludt a fűszer lány a padlón? | |
Nagybányai kóstoló | |
Finomságok könnyen gyorsan | |
Óévbúcsúztató a Hungáriában | |
Jó esztendőt hozó malac Gyümölcsös malacpecsenye Sült malac egészben Teljes malac sült pezsgős káposztával |
|
Lencse, pénzben nagy szencse | |
Szilveszterkor szabad a gazda | |
Aki mindenen okulva tanít | |
Koccintsunk koktéllal | |
Truman Capote: Karácsonyi emlék | |
Konyhanyelv | |
Menüpuzzle | |
Rejtvény | |
Recepttár |
A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó. |
Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu. |